Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 9 February 2012

OMG : Pasangan Terlampau Mesra Di Tempat Awam Sekitar Singapura (4 Gambar)

Pasangan Terlamapu Mesra Di Tempat Awam Sekitar Singapura
Apa dah jadi ni? Kini pasangan tak kira apa bangsa dah berani untuk bermesra di tempat awam seolah-olah tidak ada orang nampak mereka.


 via : stomp.com.sg

16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

gua 1st!

Anonymous said... Best Blogger Tips

.. aku 1st..and forever 1st..admin atas tak aci..smua losers

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow..kota seks singapore..huahuahuahua

Anonymous said... Best Blogger Tips

ben? nak aku bagi mandi bunga kan kau kah? muhahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

melepas lagi 1st aku..tapi entri admin ni membuatkan aku teruja, maklumlah aku kan single darah gemuruh dgn perempuan..nak pandang pun takut, nak jeling pun control, nak cakap pun tergigit bibir, nak ketawa pun takut terpercik, nak usha pun takut pengsan, nak imagine pun takut meroyan tak buat kerja takut fail u, nak ajak nikah takut tak cukup duit buat belanja anak bini..huhuhuhu...tapi tulah, sebaik2nya nikah..banyak contoh tauladan yg baik,cthnya ada lah sorang kawan ku dulu masa sek menegah kena tangkap oleh ustazah buat sumbang mambang masa kelas malam kat tempat gelap..malu siot..time tu masih naif lagi so ingat mereka duduk sembang add math ker..tapi muka mereka macam kena hempap simen..merah bereapi..dependekan cerita sekarang kawan aku dah berubah, kawin dan ada serong anak..dan dia pada pandangan zahir ku lebih matang dan warak dan berdakwah byk dlm fesbuk..alhamdulillah..tak lah macam dulu liarnya sampai genggam tetek orang..

Khairul Kayz said... Best Blogger Tips

http://khairulkayz.blogspot.com/
harap malaysia xde la camni...

ben xii said... Best Blogger Tips

ala kalah lagi . hmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

giloorrrr!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sejak bila ada budaya pelik 1st2 ni????.dah stahun aku join blog ni tp sejak masuk 2012 da start budaya 1st.second ..be matured guys.komen yg baik.bkn nk tgk fist ke second

maya said... Best Blogger Tips

macam2 dunia

Anonymous said... Best Blogger Tips

LANTAK LA NK 1ST KE X KE... ORNG LAEN PON DA BTAHUN JGK, X KECOH PON... ADMIN PON X KESAH.. NAH,SORI KASO SKET : 'INGAT BLOG OPOH KAMU' HAHAHHAAAA.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambor last sekali tu rope ngah hisap k**** pun ade hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku first

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak aku dulu

F.A.Jefferson said... Best Blogger Tips

Apa diorang buat ni ? Hish !

Anonymous said... Best Blogger Tips

x phm aku, 1st la 2nd la, npe korng dpt hadiah ke kalo 1st ke 2nd ke ? wt semak je

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...