Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 9 February 2012

Cool : Koleksi Gambar Haiwan Albino Seluruh Dunia (12 Gambar)

Koleksi Gambar Haiwan Albino Seluruh Dunia
Walaupun mereka ini Albino tetapi haiwan ini agak comel juga.

 via : buzzfeed.com

34 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sejak bila ada budaya pelik 1st2 ni????.dah stahun aku join blog ni tp sejak masuk 2012 da start budaya 1st.second ..be matured guys.komen yg baik.bkn nk tgk fist ke second

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

GOODDDDD................NICEEEEEEEE..

Anonymous said... Best Blogger Tips

comel nye..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ciabiii..aku punya 1st lah..nikmat dah berkecai!

Anonymous said... Best Blogger Tips

MANUSIA albino mana...huhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

tanpa 1st..komen yang lain tak akan bermakna..oyeah

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni semua terpengaruh ngan blog obe la ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

great

Anonymous said... Best Blogger Tips

I'm forever 1st..how could this be heppenin???? urghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...nevermind I'm the last...

Anonymous said... Best Blogger Tips

oIo

Anonymous said... Best Blogger Tips

come on la..kami dtg nk bce bnde2yg menarik tp ble tgk komen msg2 tros jd x menarik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg nak sangat jadi 1st memang bangang ... 1st pun kalau guna anonymous gak bukan sesapa kenal .. hahaha kesian kesian ~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ben xii..ko dapat tempat ke berapa ben?

Anonymous said... Best Blogger Tips

follower perlukan masg2 yang baik.dpt dibincangkan dgn lebih menarik.why need 1st.hello guys.be matured..please..boredddddddddddddddddd.........

Anonymous said... Best Blogger Tips

losers lah yang komen comel,suke, fap fap fap, racist mcm babi kat kfc tu..kalau 1st kan kah 1 Malaysia namanya..tu pun tak matured kah losers? hahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu dia...perdebatan yang paling bodoh aku baca..pasal 1st pun nak diiuskan..apa2 pun aku last..yang komen lepas ni sah pencacai aku.

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua d atas pelaq

ben xii said... Best Blogger Tips

aku last weh . jangan jadikan ini sebagai isu . ini salah satu kaedah meningkatkan traffic blog ni .

Anonymous said... Best Blogger Tips

lalalaalalalaalalalalalalaalala~























damn!i'm last!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dafuk!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

arnab albino? ape beza dengan arnab normal yang berwarna putih?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ular tu kan... geli....weekkkk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku last sampai bila2..dah stop kat cnie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

no..no..

Anonymous said... Best Blogger Tips

gambar pertama sesuai dengan orang yang 1st'

ana said... Best Blogger Tips

mcm friendly je gambar satu tu...mcm dah lame berkawan

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st time tgk penyu albino

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tuhan lupa bg mreka warna.. tapi cantik.. hehe..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn Tuhan lupa la..da mmg Tuhan nk pelbagaikn warna setiap haiwan ni berbeza ngn lain...tu yg istimewa tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

comey nyewww buayew tewww rsewww mcam nk mkan je.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

bengong.. naasib baik blog ni je yang letak budaya 1st... otak letak kat lutut agaknya.. malas aku nak baca komen2 kat blog ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Video Lawak Bila Ultraman Tak Cukup Kalsium...
http://tinyurl.com/nomilksmallfryultramanzero

Anonymous said... Best Blogger Tips

COMEL SGT

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...