Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Friday, 30 August 2013

Serius : Senarai Kongsi Gelap Melayu Paling Ganas (Gambar)


Kat bawah ni merupakan laporan dalam TV mengenai 4 kumpulan kongsi gelap Melayu paling ganas dan top di Malaysia. Geng yang keempat adalah yang paling ganas.. Nama pun ganas... Lol.. 


65 comments:

Ayam Afrika said... Best Blogger Tips

Mcm ni astro kene dakwa di mahkamah..pelakon geng bas sekolah suka membuli pelajar2 budak sekolah smpi blacklist masuk TV. Mesti Angah Raja Lawak bwak bas ketupat besar yg jd ketua geng.

Anonymous said... Best Blogger Tips

KO WAT LAWAK DO...HAHAHHA

far ziella said... Best Blogger Tips

haha..npe la pilih nme tu..msti dorg minat tgk GBS ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

KBS, Ketupat besar sangat....

Anonymous said... Best Blogger Tips

tiga line, berselindung di sebalik moto amal ma'aruf nahi mungkar, ayahanda kawasan mane?.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

edit.. semalam takdelak nama geng bas sekolah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

edit bapak kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aah la.edit..nmpak sgt ko x tgk brita smalam.smalam ade 3 name je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

geng 123, yang terganas setakat ni, tak masuk senarai pun!

ahmadje said... Best Blogger Tips

fake la admin....macam anon2 dalam blog ni...semuanya fake2 belaka....

Anonymous said... Best Blogger Tips

jd ko pon fake jgak lh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Load up on guns, bring your friends
It's fun to lose and to pretend
She's over bored and self assured
Oh no, I know a dirty word

Hello, hello, hello, how low? [x3]
Hello, hello, hello!

With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
A mulatto
An albino
A mosquito
My libido
Yay! [x3]

I'm worse at what I do best
And for this gift I feel blessed
Our little group has always been
And always will until the end

Hello, hello, hello, how low? [x3]
Hello, hello, hello!

With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
A mulatto
An albino
A mosquito
My libido
Yay! [x3]

And I forget just why I taste
Oh yeah, I guess it makes me smile
I found it hard, it's hard to find
Oh well, whatever, never mind

Hello, hello, hello, how low? [x3]
Hello, hello, hello!

With the lights out, it's less dangerous
Here we are now, entertain us
I feel stupid and contagious
Here we are now, entertain us
A mulatto
An albino
A mosquito
My libido

A denial !! [x9]

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sell the kids for food
weather changes moods
Spring is here again
reproductive glands

Hey - He's the one
Who likes all our pretty songs
And he likes to sing along
And he likes to shoot his gun
But he knows not what it means
Don't know what it means, when I say:

He's the one
Who likes all our pretty songs
And he likes to sing along
And he likes to shoot his gun
But he knows not what it means
Knows not what it means when I say aahh ...

We can have some more - nature is a whore
Bruises on the fruit - tender age in bloom

Hey - He's the one
Who likes all our pretty songs
And he likes to sing along
And he likes to shoot his gun
But he knows not what it means
Don't know what it means, when I say:

He's the one
Who likes all our pretty songs
And he likes to sing along
And he likes to shoot his gun
But he knows not what it means
Knows not what it means when I say aahh ...

He's the one
Who likes all our pretty songs
And he likes to sing along
And he likes to shoot his gun
But he knows not what it means
Knows not what it mean's when I say:

He's the one
Who likes all our pretty songs
And he likes to sing along
And he likes to shoot his gun
But he knows not what it means

Knows not what it means [x2]
Knows not what it means when I say aahh ...

Anonymous said... Best Blogger Tips

I don't care [x5]
Care if I'm old
I don't mind [x5]
Mind, don't have a mind
Get away [x4]
Away, away from your home
I'm afraid [x5]
Afraid, afraid of a ghost

Even if you have
Even if you need
I don't mean to stare
We don't have to breed
We could plant a house
We could build a tree
I don't even care
We could have all three
She said [x8]

I don't care [x5]
Care if I'm old
I don't mind [x5]
Mind, I don't have a mind
Get away [x4]
Away, away from your home
I'm afraid [x4]
Afraid, afraid of a ghost

Even if you have
Even if you need
I don't mean to stare
We don't have to breed
We can plant a house
We can build a tree
I don't even care
We could have all three
She said [x8]

Even if you have
Even if you need
I don't mean to stare
We don't have to breed
We can plant a house
We can build a tree
I don't even care
We could have all three

Anonymous said... Best Blogger Tips

Up up up and down
Turn turn turnaround
Round round roundabout
And over again
Gun gun son of a gun
You are the only one
Makes any difference what I say

[x2]
The sun shines in the bedroom
When we play
The raining always starts
When you go away

Up up up and down
Turn turn turnaround
Round round roundabout
And over again
Gun gun son of a gun
You are the only one
Makes any difference what I say

[x2]
The sun shines in the bedroom
When we play
The raining always starts
When you go away

Up up up and down
Turn turn turnaround
Round round roundabout
And over again
Gun gun son of a gun
You are the only one
Makes any difference what I say

[x4]
The sun shines in the bedroom
When we play
The raining always starts
When you go away

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ceritanya begini..

Pada 14 Oktober 2012 saya menghadiri Seminar Jutawan Industri oleh Dr Azizan Osman
Seminar percuma untuk 4 jam.
Boleh baca perkongsiannya DI SINI.

Seminar itu memang bagus.
Walaupun cuma 4 jam, beliau meyakinkan kita yang kita boleh menjadi pakar rujuk dalam industri masing-masing dalam masa 3 tahun sahaja.
Beliau akan tunjukkan caranya dalam seminar yang lebih advanced.
Namanya Intensif Jutawan Indusri (IJI).

Jadi, beliau telah menawarkan 3 pakej pada masa itu.
tiket VIP pada harga RM 999
tiket Diamond pada harga RM 2999
dan tiket Supreme Diamond pada harga RM 4999

tiket VIP tu cuma untuk seminar IJI 3 hari dan tempat duduk VIP.

Tiket Diamond untuk
-seminar IJI 3 hari,
-1 hari seminar dengan Bill Walsh,
- 1 makan malam dengan Bill Walsh dan Dr Azizan (ada sesi perkongsian dengan Bill Walsh sekali),
- cd Marketing & You
- tempat duduk kedua paling hadapan
- khidmat sokongan dari Richworks seumur hidup.

Tiket Supreme Diamond akan dapat semua yang Diamond dapat dan
- tempat duduk paling depan
- 1 sesi group mentoring
- personal coaching selama 12 bulan
- sesi bergambar dengan Dr Azizan Osman
- review buku oleh Dr Azizan Osman apabila buku telah siap
- peluang penerbitan buku dengan syarikat penerbitan Dr Azizan Osman


Tertarik dengan janji manis dan teknik pemasaran beliau, saya ambil pakej Diamond.
Sebab saya fikir, bagus ada khidmat sokongan dan peluang seminar dengan Bill Walsh tu

seminar Intensif Jutawan Industri diadakan pada 23 - 25 November 2012.
26 hb pula sesi khas dengan Bill Walsh

Beberapa minggu sebelum itu, sms datang bertalu-talu
Staff Richworks tawarkan tiket general seating kepada mereka yang belum daftar IJI lagi.
Harga general seating ini adalah RM 499 sahaja tapi hanya untuk seminar 3 hari IJI ini sahajalah.
dan tempat duduk pun di belakang sekali.

tiket paling murah ini tak ditawarkan pada hari seminar percuma jutawan industri tu
jadi, saya rasa pasti siapa yang ambil pakej VIP terasa menyesal juga.
Baik ambil pakej general seating sahaja kan...
hm...

Maka, pada 23 hb november 2012 tu, saya pun hadir sebagai peserta pakej Diamond
saya ada kongsikan DI SINI

Tapi pada sesi pagi hari pertama itu, banyak kali Dr Azizan beritahu dan promosi mengenai untungnya peserta Supreme Diamond
Mereka akan menerima 12 bulan online personal coaching dari beliau sendiri
katanya sebulan sekali akan skype.
Dr akan follow up perkembangan peserta coaching ni nanti dan dia akan beri panduan

Promosi ini buat saya tertarik.
12 bulan online personal coaching dengan Dr Azizan.. peluang skype dengan dia sebulan sekali..
boleh tanya pasal nak buat seminar.. pasal macamana nak kembangkan blog..
pasal macamana nak keluarkan produk informasi seperti dvd dan ebook..
dan lain-lain yang ada dalam ajaran jutawan industri ni.
mesti syok kan..

Jadi, selepas berfikir selama beberapa jam, saya pun naiktaraf diri saya dari Diamond ke Supreme Diamod semasa rehat tengah hari
Swipe kad kredit untuk top up bayaran yuran.

Tamat sesi seminar 4 hari

Bulan Januri 2013 saya dihubungi untuk pilih tarikh untuk sesi group mentoring
saya dan kawan saya, Syahman pakat pilih 28 Januari 2013.

Dalam group mentoring tu, dia bahagikan kami kepada 3 kumpulan mengikut tahap pendapatan kami
Kemudian setiap seorang dberi peluang bertanya soalan, Dr Azizan jawab
Orang lain dengar jawapan tu.
itu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Panduan penjagaan kulit muka

Cuci muka sekali sehari
Bagi kulit muka biasa, cuci muka sekali pada waktu petang dengan pencuci. Urut kulit muka perlahan-lahan ketika mencuci dan berikan masa untuk pencuci membersihkan kekotoran dan habuk pada kulit. Pada waktu pagi, cuci muka dengan air tanpa pencuci. Untuk kulit berminyak, gunakan pencuci muka lembut pagi dan petang.

Pilihan pencuci
Pilih pencuci yang lembut pada kulit. Pilihlah pencuci yang mengandungi surfaktan daripada tumbuh-tumbuhan seperti coco- untuk kelapa dan gluco- untuk gula daripada buah-buahan.

Pelindung matahari
Pelindung matahari (sekurang-kurangnya SPF 30) penting untuk kulit. Namun amalan yang baik ialah memperbaharui lapisan pelindung selepas beberapa jam kerana bahan pelindung matahari hanya bertahan selama 2 jam.

Tinggalkan toner
Toner asalnya dicipta untuk mengekalkan pH semulajadi kulit selepas dicuci dengan sabun biasa. Jika kita telah menggunakan pencuci muka dengan pH seimbang, tidak perlu menggunakan toner. Ia akan hanya mengeringkan kulit.

Pencuci dengan pH seimbang
Pencuci yang dengan pH seimbang akan menanggalkan sebum dan solekan dengan lembut tanpa menanggalkan minyak semulajadi pada wajah. Pastikan ‘pH-balanced’ pada pencuci yang mengandungi glycolic atau asid laktik dan pada exfoliator. Jika pH terlalu rendah, ia akan mengeringkan kulit.

Tanpa pewangi
Wangian adalah penyebab yang biasa bagi reaksi terhadap alahan berkaitan kulit. Jika kulit muka kita sensitif, pastikan memilih pencuci atau produk tanpa pewangi. Produk yang berlabel ‘tanpa pewangi’ biasanya mengandungi pewangi minima sekadar mengatasi bau bahan aktif pada produk.

Pelembab pelbagai guna
Krim pelembab yang bagus melakukan dua perkara penting – melembab dan melindung. Pilih pelembab berasaskan tumbuhan dan anti-oksida serta pelindung matahari yang tidak menyebabkan iritasi. Minyak semulajadi dan asid lemak menyerap ke dalam kulit dengan lebih baik berbanding emolien buatan manusia seperti petroleum.

Senaman
Dengan meningkatkan kadar denyutan jantung sekali sehari membuatkan kulit kita berseri. Senaman memperbaiki peredaran dan kapasiti oksigen dan ini memperbaik rupa wajah. Kehadiran reseptor endorfin pada kulit menjelaskan bagaimana senaman memberikan impak positif pada kulit.

Tidur yang cukup
Kortisol, sejenis hormon tekanan, mebuatkan kulit menjadi tua dan menyebabkan akne. Tidur yang cukup mengurangkan kadar kortisol dalam badan. Jadi secukupnya untuk kulit lebih muda dan sihat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Makan untuk kulit sihat

Air kosong
Minum air kosong sebanyak yang boleh untuk mengekalkan lembapan pada kulit dari dalam.

Ikan salmon
Omega-3 pada ikan salmon membantu melembabkan kulit dari dalam dan mengurangkan keradangan yang menyebabkan kulit kemerah-merahan.

Salad dan lobak merah
Vitamin A pada daun salad dan lobak merah berfungsi meremajakan kulit dengan meningkatkan pergantian sel serta menghalang sel-sel kanser. Kandungan kalium dalam salad pula menambah zat dan meningkat penyerapan oksigen dengan cara memperbaiki aliran darah.

Tomato, keledek dan stawberi
Likopen dalam tomato melindungi kulit terhadap pancaran matahari dan ia menjadikan kulit lebih banyak kolagen. Vitamin C dalam keledek dan stawberi juga dapat membantu meningkatkan pengeluaran serat kolagen yang membantu kelembutan dan keanjalan kulit.

Produk soya
Soya kaya dengan isoflavon soya yang dikenali sebagai aglikon yang membantu mengelakkan kedutan halus dan ketegangan pada kulit.

Bayam dan badam
Bayam kaya dengan protein, lemak, karbohidrat, kalium, zat besi, amarantin, rutin, purin dan Vitamin A, B dan C. Kandungan-kandungan ini dapat mengurangkan kulit berkerut dan berkedut. Vitamin E dalam badan pula berfungsi sebagai anti-oksida dan ini membantu kulit menjadi kuat dan sihat.

Dark chocolate
Pilihan coklat ini mengekalkan kandungan anti-oksidan flavonol tinggi dalam koko dan ini membantu melindungi kulit daripada kerosakan sinar UV, melawan radikal bebas, meningkatkan edaran darah dan memperbaiki kelembapan dan ketebalan kulit. Ia juga merendahkan hormon tekanan lalu mengelakkan leraian kolagen pada kulit dan mengurangkan kedutan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

--------------------------------------------------------------------------------

ramai org kata azizan osman ni Dr mickey mouse..bukan ada PhD pun..memandai taruk Dr kt nama, nk tunjuk pandai kot..begitu juga dengan pengasasAura Seri Prof Dr Ibrahim..tu pun Dr mickey mouse gak..kalau Prof kat Uni mana di ngajar?? title prof hanya blh diguna pakai selagi mengajar di UNi..kalu silap btlkan..ramai lg la yg mcm ni..ntah2 depa ni lulusan PMR je kot, ataupun tak pernah pergi sekolah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sesampainya di pusat perbelanjaan aku tidak masuk aku
hanya menunggu di luar karena aku tau pasti akan lama
kemudian datang seorang pria dengan berperawakan gagah
dengan kulit hitam manis berbulu kutaksir usia 28 tingi 176
berat 68 indonesia timur yang kemudian kuketahui orang
ambon mengenakan seragam brimob lengkap dengan
senapannya, ia tampil begitu memikat hidung mancung dan
bibir tipis duh bikin pantatku cenat cenut
“Sedanf dinas pak?” aku mulai tegur karena dia tersenyum
kepadaku,
“iya, mas lagi apa?” “saya nunggu ibu saya pak.
“saya rendy pak, bapak dari kesatuan mana?”
“saya dari kelapa dua, depok”
aku melihat namanya dari bajunya namanya bramantyo
bagaskoro kami pun terlibat dalam pembicaraan yang seru
untuk beberapa saat dia Cerita pengalamannya dari ia muda,
aku tahu ia masih single dan tinggal di mess bagi para
brimob.
Selanjutnya….

Anonymous said... Best Blogger Tips

Geng Bas Sekolah edited..aku tengok berita semalam ada 3 je

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

tu baru geng bas sekolah, belum geng oh my english lagi

Anonymous said... Best Blogger Tips

aik aku tgk ntv 7 memang ad geng bas lancau

Anonymous said... Best Blogger Tips

mane pg -geng abah kau- mst tgh lorong kunyit ngn bangla

Anonymous said... Best Blogger Tips

Like being indifferent towards me,
Your cold heart is just like as if I don't know you are hard on me
Not many woman like this you have tried so far,
Timid me is continues to go round and round everyday
This kind of me kept being attracted by that kind of you,
Just being uneasy, just being hurt
Please whatever you try to say is frustrating to me,
Try to lie you will be frustrating

No time to give and take in order to get you
Nothing to regret, because there are many more besides you
There is only one chance, don't ask for more
Otherwise I will coolly send you away

just let it go let it go let it go
just let it go let it go let it go

This is how I am, you just didn't know that

I just let it go let it go let it go.. oh no
I just let it go let it go let it go.. oh no

Don't need to hesitate, that we came till that point
Not even starting, you have me and if you leave me again
I have nothing to lose, because I was alone originally
If you are not sincere, I have nothing to give you too
Because you are not mine originally

just let it go let it go let it go
just let it go let it go let it go

This is how I am, you just didn't know that

I just let it go let it go let it go.. oh no
I just let it go let it go let it go.. oh no

Don't need to hesitate, that we came till that point

Don't you know, don't you know

My heart hidden behind the pretentious strong words
Pretending it's not, pretending to go
Saying take my outstretched hand

just let it go let it go let it go
just let it go let it go let it go

This is how I am, you just didn't know that

I just let it go let it go let it go.. oh no
I just let it go let it go let it go.. oh no

Don't need to hesitate, that we came till that point.

Even when I become exhausted because of you,
I pretend not to know, pretend not to see, that started to make me hurt

I'd rather you let it out and say you hate it when you do,
Frankly asking me to leave, that would be better for me

Your words are difficult, like your heart which I don't understand,
I thought everything was a joke, like throwing away everything

Open your heart a little, tell me for sure, I will follow whatever you say will do

Detektif Conan said... Best Blogger Tips

Saya akan siasat kes ini...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau siasat geng abah kau mati pucuk lagi pekdah.. Detektif Contol kau la!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai awak...awak tahu tak hari ni hari ape?hari ni hari sabtu..awak comel la..boleh kite kapel?..dah seminggu saye putus dgn gf saye..awak kiut la..

you ibarat butter cookies yang mewah..
matamu jernih bak air yang berkaca..
gadis ayu kulitnya bersih..
muahx skett..huehue..

bobby-pencinta wanita.

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi mana ni komen mengarut bagai. semak betul

Detektif Conan said... Best Blogger Tips

Saya dah siasat tapi gagal menemukan apa2 bukti yang mengaitkan geng2 ini dengan abah detektif contol..tak apa..saya akan usaha lagi..

Detektif Conan said... Best Blogger Tips

Saya dah siasat tapi gagal menemukan apa2 bukti yang mengaitkan geng2 ini dengan abah detektif contol..tak apa..saya akan usaha lagi..

Marou Apple Hijau said... Best Blogger Tips

mesti geng2 ni peminat setia geng bas sekolah


Entri Baru Update : Terima Kasih Untuk 100K

Anonymous said... Best Blogger Tips

cam bangang

Anonymous said... Best Blogger Tips

columbian gangster punya bapak pun gua tadak heran..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Geng abah2 melayu, abah2 cina dan abah2 keling.

Anonymous said... Best Blogger Tips

gng abah kau tpakai spender opah dia g skola

Anonymous said... Best Blogger Tips

Uhuhuhuhuhuwww titewww tintewwww diewwwww.....

Syafik Coklat said... Best Blogger Tips

GBS dah muncul dalam senarai polis , huk alohh... hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bobby terima laa hakikat bahawa kau adalah GAY abadi Selamanya..
Far ziella hanya laa untuk ku...
Hahahahahahahahahahaha...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Abah kau pon fake...juga..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Grunge...never dead..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Siasat abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tk payah nk promo blog kt sini...
Bikin semak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Siasat mak kau sekali..mana tau dia ada kontol mcm abah kau..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Moron apple hijau

Anonymous said... Best Blogger Tips

Marou budget lelaki jelita dgn pic profile dia...

Anonymous said... Best Blogger Tips

TREND: Wanita Melayu Pakai Sendat Tayang Diri Di Facebook
Kebodohan  #1

Pergi sekolah bertudung. Di tempat kerja pun bertudung. Kebanyakan masa dia bertudung
Apa yang bodohnya: Bila dalam bilik dia tanggal tudung, boring-boring dia pergi ambil kamera digital /kamera handphone, 'snap' gambar sendiri yang tak pakai tudung, lepas tu upload dalam Facebook atau blog peribadi. Dalam album online dia, secara sengaja telah memberi perbandingan percuma gambar dia bertudung dan tak bertudung, mana yang lebih cantik.

Kebodohan #2

Allah memang anugerahkan dia rezeki muka yang lawa. Ditambah pula dengan susuk tubuh yang cantik. Rezeki halal untuk suaminya yang sah suatu hari nanti, (bukan untuk ditayang-tayangkan) . Apa yang bodohnya: Mentang-mentang dia tahu dia perempuan lawa dan dia perasan ramai lelaki minat tengok dia. Dia mula jadi GEDIK iaitu menunjuk-nunjuk tarikan kecantikan dan kewanitaannya agar lelaki-lelaki lebih berminat melihatnya. Dia berani pakai baju sendat, jeans sendat dan fesyen Mulismiah pelik, selepas itu posing dalam gaya yang manja dan kemudian upload gambar-gambar tersebut dalam Facebook atau blog peribadi supaya ramai orang dapat tengok.

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn tpedaya marou adlh geng abah... join dgn team geng lorong kunyit.....syaiton

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 01:39 tlg jgn hina nama kuarge mu...mu ngn babi adikbrdik bakpola g ktuk2.... hidup kelate awek putih gebu .... [si pipi mereh]

Anonymous said... Best Blogger Tips

klate tongong!
abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ewek klate gebu2......[ si pp merah]

Anonymous said... Best Blogger Tips

awek klate mcm taik! hark tuih!

Anonymous said... Best Blogger Tips

blum try blum tau ketembaman alur nkmat drg,,,, pgemut trbek tau.....
: pncnta awek klate:

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau try gay dgn abah kau dulu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 23:10 thanks bg rase adk pmpuan ko,,,, mmg wow la brang dia skali kmut asyikkkkkk ahhh....... tpi ri tu mak ko kemut penis aku pun tiptop gak.... untg abah ko

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bagi free aku nk..
Nk kawin sorry...
Kami belia Benci awek kelantan..
Jgn marah Haaa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahahaha..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku suka lagu nie..
Nk download balik lagu nirvana laa..
We miss u...Kurt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mis kurt abah kau! core tare are bah cow! lahanat! gi mampos dgn Kurt!

Anonymous said... Best Blogger Tips

far ziela leh I kenal u x?

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas aku gersang kote kecik ada ari nak ajak far ziela! ko gi lancip seumo hidop kau barbie!
abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko lancip2,,, sunat pun blum... ko nk aku berak kt muka ko ke,,,,ko bek blah.... dasar budak kcik tdo mlm gentel tlur,,,,haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

blog tmbah dosa kering...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??
Sudahkah anda berselawat ke atas kote bangla, anon abah engkau pada hari ini??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dosa pukimak bapak engkau pantat nenek kau dgn adik mak engkau!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...