Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 9 February 2012

Cute : Kedai Gula-Gula Yang Sangat Comel (7 Gambar)

Cantik tak kedai gula-gula dalam gambar kat bawah ni? Candy Room ialah sebuah kedai gula-gula yang terletak di Melbourne Australia. Kedai sebesar 450 kaki persegi ini dibuka akhir tahun lalu dan mempunyai hiasan dalaman yang super comel. Ianya seolah-oleh sebuah lakaran anak-anak kecil dan memberikan mood ceria di sekitar kedai.


Sumber : Here



16 comments:

ben xii said... Best Blogger Tips

thanks admin . kroghh

ben xii said... Best Blogger Tips

sape kat bawah komen ni , die nombo 3 okay . thanks

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku no 3-puni

Anonymous said... Best Blogger Tips

sial a ben...lu td ckp tdo...xkan lps bngn lu dok dpn pc refresh al da time...fap...fap...fap...4th

ben xii said... Best Blogger Tips

10 kali refresh setiap minit . hidupku sangat bermakna

vanillacoklat said... Best Blogger Tips

sweet giler

Anonymous said... Best Blogger Tips

tahniah ben xii

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha...10x stp minit refresh?? ben xii bek ko baca blog ni www.shawnrazaleigh.blogspot.com lam tu ada entry perangai sebiji cam ko. hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

blog rasukan kentut gua..hahaha...best2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@vanillacoklat jom kita pi sama2..=D

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous vanillacoklat 2 gay...

Anonymous said... Best Blogger Tips

XPE BEN XII... KO TGU JAP LG... HAHHAHAAAAA....

BEST GAK ADE KEDAI NIE.... HUHUHUU... 'BERANGAN'....

Anonymous said... Best Blogger Tips

buat kat ipoh satu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Waaa ni kalo my niece masok kdi ni knfrm xble blah haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

ben xii.. ko mmg xde kje lain ke?? ko ni penganggur ke? ko ni tau curi tulang ke? ko ni bodoh kan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah bestnye kedai cam ni... kat malaysia lum da lagi kan?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...