Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 6 February 2012

OMG : [Video] Lagak Ngeri Berani Mati Oleh Lelaki Rusia


Memang berani mati la mamat Rusia ni. Maybe korang dah pernah tengok video orang melakukan "Parkour" dekat bangunan kan? Parkour ni memang dah banyak digunakan dalam movie. Bukan calang-calang orang dapat buat Parkour ni. Tapi seriously, mamat dalam video ni merupakan salah satu feveret aku la. Memang hati kering beb.. Kalau tak caye, korang tengok la sendiri..

 

Sumber : Here

15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada bakat bkerja dlm kontraktor ni..err, tp idop ag ke dia?

Anonymous said... Best Blogger Tips

background song horror giler

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku terkucil

Yana said... Best Blogger Tips

kalau mati sia2 je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yana ni cute la..mana blog yana?nk up traffic blog yana ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mak aii!!! Ngeri nye

Cyride said... Best Blogger Tips

xsanggup aku nk tgk vid smpai hbis.. gayat~

Anonymous said... Best Blogger Tips

You have linked the wrong source. Please double check or I'll sue the blog!

Tasya said... Best Blogger Tips

Kiutnyer.. geram I tgk rasa nak ciom2

Anonymous said... Best Blogger Tips

bapak r, yg last2 skali seram dowh ak tgk

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tgk pon rasa mcm nk terkucil dh

Anonymous said... Best Blogger Tips

agak2 kalau jatuh..mau masuk KARI NGERI!
Lazat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bnyak gaji nie....hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

=_=

Anonymous said... Best Blogger Tips

perrh.. nk tekucil .. dgn music background yg horror..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...