Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 7 February 2012

Cute : [Video] Kucing Comel Mengganggu Perlawanan Liverpool VS Tottenham


Situasi yang jarang-jarang berlaku dimana seekor kucing telah memasuki padang ketika perlawanan diantara Liverpool dan Tottenham pagi tadi. (7.2.2012) Kucing kelabu putih yang tiba-tiba sahaja berlari ke padang menuju ke pintu gol Spurs. Tapi memang cute kucing tu. Mungkin dia nak main bola jugak kot. Hehe


 Sumber : Here






6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

You Will Never Walk Alone..
sbab tu kcing join skali..
1st..

ben xii said... Best Blogger Tips

suckss . lambat sikit lagi !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

comelnyer kucing tu....gemuk n gebu jer...mesti ketakutan sbb ramai tgk dier...hehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

geng2 mfi la ni..tinggal kucing rate2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ben xii. ..Try lagi hehehe.....pas ni tiap 5mnt awk kene bukak blog ni sup x miss haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

argghhh video dah kena claim la!~! takkan la FA pn nak claim video cmniiiii

nak tgk kucing melintas pn takleh.

ni gara2 sopa pipa acta pnye pasal la.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...