Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 9 February 2012

OMG : Kereta Mewah Pagani Zonda F Hancur Teruk Di Hong Kong (10 Gambar)

Kereta Mewah Pagani Zonda F Hancur Teruk Di Hong Kong
Sebuah lagi kereta mewah di dunia ini hancur dan kali ini adalah Pagani Zonda F. Kereta ini dimiliki oleh Dolce & Gabbana CEO dan dilanggar semasa di Hong Kong.

 via : acidcow

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

sejak bila ada budaya pelik 1st2 ni????.dah stahun aku join blog ni tp sejak masuk 2012 da start budaya 1st.second ..be matured guys.komen yg baik.bkn nk tgk fist ke second

Anonymous said... Best Blogger Tips

sudah la ko...dah dpt 1st pon nk bising

Anonymous said... Best Blogger Tips

hoho memang stress giler la owner kereta tu ...

ben xii said... Best Blogger Tips

kalau orang cakap 1st takkan jadi isu . komen dan chow .

Anonymous said... Best Blogger Tips

adoy ble lg nk 1st ni,hampeh

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu lah..1st apa yang susah sangat..menyibuk jer yg 1st atas skali tu..

Park Arn Norizat said... Best Blogger Tips

cemana bhgin bwh je yg hancur? pelik gak xcident mcm ni.. bhgian atas cermin pun xpecah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Cyride ish jantan plok...mne tino ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hamagad...beli juta2. dh jadi cam ni hantar kat kedai besi buruk sekilo tah berapa. buang duit jer beli kereta mahal2.

Anonymous said... Best Blogger Tips

WEII MOKKK... HANCO MCM 2 JE... MAHE 2 CHOW...

Anonymous said... Best Blogger Tips

same le mcm baru ni berlaku kat malaysia ade org nak testdrive kereta ferrari last2 accident langgor tiang..hahaha mampuih le nak bayor balik

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow you firt la

Anonymous said... Best Blogger Tips

sakai..sbb tuh nyalak2 first2..bodoh..kesian btl org batak nk jd 1st...sakai

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st from last...ahhahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...