Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 November 2012

Serius : NASA Rakam Imej Pelik 3 Kali Ganda Lebih Besar Dari Bumi (3 Gambar)


Kapal angkasa NASA yang dipanggil SOHO –The Solar & Heliospheric Observatorytelah merakam gambar ini ketika sedang membuat kajian tentang pelepasan gas di matahari. Menurut pihak NASA, mereka menggelarkan imej ini "Giant Angel" yang sedang terbang menuju je matahari. Tapi ada jugak pihak yang membuat lawak dan mengatakan "They found Chuck Norris's kite". LOL.. 



p/s : bukan leh caya sangat NASA nih.. 

Sumber : Here

13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hoho..ape tu??...1st lagi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa sal nk prcy sgt bnda2 mcm ni...eth2 suma ni just edit je..aduiiii eth2 ape2 je la

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st???

bukhairy said... Best Blogger Tips

bese propa yahudi je ni....idop2 kena cong

mr.fapson said... Best Blogger Tips

Buto la NASA

Anonymous said... Best Blogger Tips

nnt mula la ada org kata yg tu angel!!ermm tau dh!!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

itu kapal angkasa enteprise star trek laaa

btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

x la,,tu gule2 eclips laa,,gigigigi

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam kapal terbang pun ada, siap ada sayap tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau org islam... biasan cahaya dekat masjidil haram pun dikatakan malaikat.
senang2 ja claim camtu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu wau burung yg putus masa pertandingan ari tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk swuh owg percya la tu...

Rashidah Jamaludin said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...