Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 26 November 2012

Cool : "Oru Kayak", Kayak Yang Dapat Dilipat Seperti Origami (5 Gambar)


Biasanya kayak ni kita main kat kolam ataupun kat pantai. Tapi Oru Kayak ni bukan macam kayak biasa, ia dapat dilipat seperti origami. Cool beb.. Oru  Kayak ni hanya seberat 11kg dan dapat dilipat sebesar 33″ X 29″ X 10″ apabila tidak digunakan. JAdi kalau korang beli kayak ni, tak perlu petak atas roof kereta, boleh letak dalam bonet.

Material Oru Kayak ni terdiri daripada daouble layer plastic dan dikemaskan dengan rubber gasket kalis air. So, korang tak perlu risau la akan merekah bila lipat. Plastic dia ni memang durable dan sangat tahan. Harganya, agak mahal jugak la.. $800. Ko mampu?





p/s : Cambest jer... tapi takde duit nak beli.. hoho

Sumber : Here

4 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hye darling

CaTzMeOW said... Best Blogger Tips

SMART TP BLH TENGGELAM JE..HUHU

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

sangat hebat dan canggih

btw jom join contest kat sini, sangat mudah dan senang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak jugakkk!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...