Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 November 2012

OMG : Lukisan FAIL Polis Wajah Pembunuh VS Wajah Sebenar Pembunuh (2 Gambar)

Lukisan FAIL Polis Wajah Pembunuh VS Wajah Sebenar Pembunuh.
Pembunuh tersebut Salvatore Perrone telah berjaya ditangkap oleh polis di Staten Island kerana bantuan lukisan di bawah ini. Tapi yang peliknya, gambar tu langsung tak sama. ASG!!






16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Okay..

Miss Aizamia said... Best Blogger Tips

Imaginasi tinggi sgt ni.

jengoi sat said... Best Blogger Tips

sapa first... ermnn

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm jim gordon dlm batman jer

Anonymous said... Best Blogger Tips

lukisan arnorld..tp kena tgkp david seaman..lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

org lain ni..tp dua2 penjenayah kot.. tg sorg tu perogol bersiri, yang bawah tu kes dera kanak2..

Baby Fiqah said... Best Blogger Tips

hai

Anonymous said... Best Blogger Tips

perrrggghhhhh baybeiey Figah mantap la u.
nk biskut?

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha maybe penjenayah dh wt plastic surgery sblm polis tgkp dia..hahaha

M.A. said... Best Blogger Tips

Lukisan mcm muka denzel washington je

Anonymous said... Best Blogger Tips

Memanglah x sma sbelum dan selepas klu sma snang lah dia kena tangkap...ermmmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka perogol dengan pembaca berita di US dulu tu lagi real..
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala US..kalau yg buat jahat mesti tuduh org Black American yg buat...

Anonymous said... Best Blogger Tips

FAKE GAYFAG

Anonymous said... Best Blogger Tips

kekadang bukan sebab polis tapi orang yang beri maklumat tu. entah2 he's one of them!

Anonymous said... Best Blogger Tips

syabas, tak ramai yang faham

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...