Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 29 November 2012

Cool : Pernah Tengok Kapal Layar Boleh Terbang? (8 Gambar)


Ilham seorang pereka Perancis, Yelken Octuri yang juga merupakan salah seorang juru reka bentuk untuk kabin Airbus bagi mencipta sebuah rekaan konsep yang dikenali sebagai "Flying Yacht" mula menampakkan hasilnya.

Rekaan ini telah digabungkan bersama dengan pengetahuan reka bentuk kapal terbang dan minat terhadap laut bagi mewujudkan reka bentuk kapal layar yang pelik ini.

Sebelum ini, kita telah banyak melihat rekaan konsep kapal layar namun rekaan terbaru ini tidak kurang hebatnya. Para jurutera dan pereka sudah mengambil keputusan untuk mendekatinya dan menjadikan ia nya satu realiti.









p/s : boleh terbang pergh... konsep je ni..

Sumber : Here

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st..cool

2


3

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

mak aih ini sangat transformer

btw jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb... klik je kat sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

Arkib negara, bahan-bahan yang kita ada, sebahagian besarnya adalah dokumen. ada dalam bentuk filem ada dalam bentuk gambar.
bahan-bahan primer maksudnya fail-fail rasmi kerajaan. bahan arkib yang terbesar.
bahan inilah kita simpan sebagai perjalanan & sejarah sesebuah negara.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon atas aku ni kalau kene sepak pun boleh terus masuk arkib negara kat kl tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

arghhh kenapa arkib negara siaallllllll...sakit pulak hati kita bace comment dia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aaaaaa!!! kuat x titew jerit. hihihi

Anonymous said... Best Blogger Tips

kunci kete aku mana setan!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

katakan tidak pada PENIS LEMBIK

Anonymous said... Best Blogger Tips

mulut sape bau longkang ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi nye prince of noob, g buat contest konek 8gb kau kat lain la..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...