Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 25 November 2012

Panas : Kalau Semalam Ayuni Matoki, Kini Kisah Lyana Evan Pula (2 Gambar)


Siapa Lyana Evan ni? Aku pun tak tahu..tapi cerita pasal dia ni tengah hangat sekarang di twitter dan jugak FB.. Semalam heboh kes pasal Ayuni Matoki, kini pasal dia ni plak.. Aku hanya post benda yang hangat je.. Taknak kata apa2..korang judge la sendiri.. 


p/s : Errr.. no komen.. 

Sumber : Here

47 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1stttt

Anonymous said... Best Blogger Tips

2nd..dia nieyh nak sgt mkn babi kowt..nnt aq anta lori babi kat umah dia..wakaka

Anonymous said... Best Blogger Tips

msti ada sumting yg jd...sbb tu diye jd camtu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bapak dye nak kahwin lg satu kot
tu dye panas

Anonymous said... Best Blogger Tips

marah pn xpyhla gtau 1 dunia...

ginger said... Best Blogger Tips

bapak dia nak kwen 1 lagi.. kacau anak dara org.. mana tak panas ati...huhuui

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi juga yang hottt !!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagi link twitter dia.aku nk isap tetek ngn kelintit dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo babi

naddiera hashim said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
naddiera hashim said... Best Blogger Tips

omg... ada juga ank mcm ni... huh klau ada msalah ngn family jgn la heboh kn satu dunia... =.="

Anonymous said... Best Blogger Tips

elok di kawinkan bapak dia dr bapak dia melakukan maksiat, dia pon dpt pahala klau redha dengan ketentuanNya.. semoga dia sedar yg dia telah wat silap,mgkn dia tak tau kemarahan itu ada lah kegemaran setan.. semoga dia berubah..amin

Anonymous said... Best Blogger Tips

weii cibai...ko sound2 bapak ko....apahal....lantak bapak ko la...klu bapak ko xde...ko xlahir kat dunia ciptaan allah swt....ko hdop mcm monyet .ko thu x....betina mcm ko ni...elok ade kat kwasan lorong gelap...sedap2 mulot ko je nk sound2 bapak ko cmtu...sumpah demi allah...ko kne laknat ble ko da mampos....klu ko nk jupe aku...aku brada kat area WANGSA MAJU....name aku man draGON...bwa balak ko skali...biar aku ajar korg bdua...

unknown said... Best Blogger Tips

berapa dia bayar admin? dapat main percuma ke?? best kan jadi blogger ni...dapat main percuma je.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha . Bodo nye org . Muke cam taik anjing . Ak area pj . Natsu dragneel ! Pm kalo nk ase anu dragon slayer . Ahaha . Tiew ma ka cauhai !

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha . Bodo nye org . Muke cam taik anjing . Ak area pj . Natsu dragneel ! Pm kalo nk ase anu dragon slayer . Ahaha . Tiew ma ka cauhai !

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia nk semua orang tau yang DIA AKAN DAPAT MAMA BARU.. HIP HIP HOOORAY UTK DIA.. JUM KITA CELEBRATE..!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku rase LYANA EVAN'S ni kena penyakit babi.

mr.fapson said... Best Blogger Tips

aku nk carik budak ni pastu rogol dia...baru dia thu..

lid lidiya said... Best Blogger Tips

apehal kau Vangang sgt?! kau fikir kau cakap macam tu boleh merubah apa-2?? weyh! dalam islam menggalakkn org lelaki kahwin 2 lah ... kau fikir kau bagus sgt lah!!! kau nak cari publisiti murahan ke weyh?? sound-2 bapak!! apehal??!! maen BABI-2 PULK! sng-2 je kau kata bapak kau babi??? kalau bapak kau babi corfirm-2 kau jugk babi lah babi!!!..(sorry sebb kasar)

umishi said... Best Blogger Tips

tak patut betul budak ni cter masalah dy di laman sosial,,,,takkan laa dia ni nak 1dunia tahu pasal dia nim...agak2 laa wehh...buat malu muka jew...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

dah la tayang tetek, ayat cam babi... apa la nak jadi budak2 sekarang

btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg man DRAGON pulak nk bajet2 abg besar pulak..pdahal baru je umur nk cecah 13tahun..taun depan msok form 1..dah ayt cm kerek siall..pegi mati lahh..yg pmpuan nie pulak kalu aq dah jolok lubang pntat ko bru ko tau erti pnyesalan

MR.VIRGINITY

Anonymous said... Best Blogger Tips

kesian dow..kurang kasih sayang neh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

slmt pag msia..haha skurang2nya ada benda lucu mau bc awl2 pg..smgt2..keja2!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bapak kawu babi...kawu anak babi....hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO BABU BABI BABA BEBE BOBO LYANA EVAN!! AKU NAK PEPEK KAU NAK JUAL KAT MAT BANGLA!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

setiap ayat ada perkataan 'babi'.. sedapnye mulut sebut binatang tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kesian nye budak ni.x da didikan agama dan x dpat ksih syang kot.siap maki hamun ckap bapak dia babi...kang kena sumpah jdi babi haaahh nyesal nnti...klu x mnta ampun ngan bapak tnggu lah apa Tuhan buat kat ko nnti...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tgk rupa anak pun tau,sm2 gatai mcm bapak.tunjuk lurah bagai... fak!!

salam said... Best Blogger Tips

sian kat babi, babi x salah,tp ko yg salah.... pompuan sial.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bapak di aBabi...dia anak babi..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

tangkap dia, pancut dekat lurah tetek.. biar dia rasa apa itu penyesalan....hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bdk ni frust ...myb bpak dy nk kwen ngn ank dara yg lg muda n cun dr dy...huahuahua,,,,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah dia cakap bapak dia babi,dia pun anak babi la,bodo punya budak..cakap x pikir dulu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak nih dh bnyk mkn babi nih.sbb tu perangai die pun mcm babi.akue rase die nih lagi babi dari babih.babih tnjuk tetek ,die pun tunjuk tetek.bapak die tk babi sbb tu bapak die nk kawin care halal.cume die nih je mmg babi sbb otak die tk boleh nk fkir ,pun mcm babi jugak.mmg babi btul la perempuan babi nih.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah korang ni ,sedap ek kutuk dia..korang pun tak tau apa masalah dia sebenarnya/....korang pun sama ja perangai, pantang nampak perempuan ..sama je binatang cam babi korang ek

Amir Khalis said... Best Blogger Tips

Kesalahan masing-masing :)

jack ham said... Best Blogger Tips

bodoh pnye org...

Anonymous said... Best Blogger Tips

BAPAK DIA NAK BUKA KEDAI BABI KOT..HAHAHAHA..TU ADA CITA2 NAK JADI TAUKEY BABI DAN BABUN LER TU..HAHAHA...

Ahmad Danial said... Best Blogger Tips

Kene hack tuhhh... mesti nyerr

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka dia macam babi...serius....tengok dalam masa seminit...tenung dalam sambil sebut babi.....memang sah budak ni kacukan babi....entah2.....dia ni hasil exsperimen yg gagal oleh adolf hitler dulu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

bapak dia babi, mak dia babi, adik beradik dia babi, tok nenek dia babi, dendan dia2 sekali babi! keluarga babi! ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg aku pasti pic tu bkn pic dia.. tu minah indon..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nmpak sgt bpanya blum layak kwen 2...anak xtdidik elok..xpatut2...nant mati hrpkan keluarga tapi xnak restu keluarga

Anonymous said... Best Blogger Tips

Budak2 kita sekarang, yg melayu la sbb aku pun melayu, kalau mencarut tu dah biasa dah. tak takut dah pada Allah. dah lali dah. dah tak heran dah, org kata apa pada dia bila mencarut. org cam ni dah mcm takde agama, takde pegangan hidup..berani utk mencaru tanpa batasan. apa nak jadi dgn budak melayu konnonya Islam ni? semuga allah beri petunjuk kepada kita semua.
tolong janganlah MENCARUT...perbuatan itu tak bermaruah.

Anonymous said... Best Blogger Tips

babi jgk yg salah..ish..ish..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...