Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 November 2012

Lawak : [Video] Video Klip "Muara Hati" Versi Pecah Perut


Video klip parody ni adalah hasil kerja Chegu Man. Kami pernah post pasal dia ni b4 ni.. Memang terbaek n kreatif. Pecah perot beb.. Sapa2 yang tak kenal, boleh la layan video dia ni kat Youtube..byk lagi beb..


p/s : Apa agak2 nye student Chegu Man cakap lepas tgk video ni ek? hehe.. 

Sumber : Here

12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah macam dayang senandung pulak aku tengok..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha atas kepala tuuuuuuu!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sengal giler... adoiii

Anonymous said... Best Blogger Tips

Terbaikkkkkk

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

tak berapa lawak pun setakat miming. kalau nak lagi lawak kena buat parodi lagu tu sekali

btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

awandilangit said... Best Blogger Tips

bukan lawk tapi seram tgk org gelap mcm tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak pecah pun perut aku.....Admin bodoh tahap menganjing!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm tekanan hidup jer

si ikmal said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg lawa k btol ar video ni...mane mau blaja ekk....nk balaja gak leh x.


hahaha...pe2 hal..mmg nice vdeo ni....heheheh......university mane ni..???hehehehe

Farah Anis said... Best Blogger Tips

nice video.. :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

eh bodo tol la......muke xle blaaaa...!!!but very funny!!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...