Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 29 November 2012

Bodoh : Gadis Ini Akan Bogel Kalau Malaysia Menang Dengan Laos (2 Gambar)

Gadis Melayu Akan Bogel Kalau Malaysia Menang Laos Dan Reaksi Orang Ramai.

Cakap je lebih... dasar budak hingusan... xpun ada org saje2 je nak buat gempak..



34 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dah menang pun. Apa la sila la bogel

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah...akhirat kelak tuntut ramai2x..ingat senang ke men2 cakp jer...

I like to rape people who usually wants to find cheap publicity said... Best Blogger Tips

start strippin' biotch!!!!

ginger said... Best Blogger Tips

son of the bitch

Anonymous said... Best Blogger Tips

klo jumpe rogol je budak ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak perhatian la tu...puiihhh!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yeah mangsa kedua.........sape2 yang kenal budak ni tolong berikan detail tempat tinggal dan no phone dia ye.......bogel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kalau x ak saman ko.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!ahahahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak lelaki kata account kena hack....perempuan ni pulak kata ni fake account......hahahahaha dah terkenal xnak tunaikan janji pulak...........cepat aku tuntut janji korang.......potong + bogel !!!!

Ady Prestorika said... Best Blogger Tips

kan dia ada 2 acc fb, yg first acc dia kata bukan keja dia.
org dah buat fb 1 lagi kat dia, then update status bukan2.

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei..aku mok tgk karipap free..ada bulu x?hahaha jgn main jnji la kwn..merana hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

bg je fapson.. tau la dia setelkn

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak yang bodo... bukn cun pon ko bogel pon confirm xlalu org tgk

jack ham said... Best Blogger Tips

xde selera weiiii puihhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni sundal ni..bogel pun bukan apa bagi sundal2

Anonymous said... Best Blogger Tips

Minah2 zman skrg ramai xde otak
BODOH!!!!!

Camer said... Best Blogger Tips

korg ni.... blh jd kwn2 die yg pedajal die ni. mne tau die lupe nk log out FB, pastu ade sorg kwn die, sje2 main2, wat cmni.... cuba skali skala kite b'sangka baik skit

Baby Fiqah said... Best Blogger Tips

hai...drpd tengok dia bogel, bek tengok i bogel...nanti klu mesia mnang lwan indo, i bogel depan klcc....i promise!

Anonymous said... Best Blogger Tips

peeerrrggghhhhh baby fiqah muncul kmbali......sapu idung berdrah jap....srooott sroottt....

Anonymous said... Best Blogger Tips

butuh pak hang la baby fiqah!!!jantan horny yg menyamar ltk gmbr awek cun bt pic profile!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bersangka baik pada benda yang baik....ni benda pun x baik lagi nak bersangka baik ka.....?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg sah baby fiqah ni lelaki..., so baby fiqah bawak2 la bertaubat ye.. dan utk budak kat fb tu gak. hazwani syamimi kalau hg bogel pun org x heran kemah x pacak pun... APTB

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila orang tidak berfikir bercakap...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bogel....bogel....bogellll....fap...fap....fap....fap.....crut...cruutttt...argghhhh...oh yeah babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

serang lg manusia yg bodo

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

dah bogel ke belum hahahaha

btw jom join contest kat sini dan menangi pen drive 8gb/16gb, sangat mudah dan senang

Anonymous said... Best Blogger Tips

xpayah la bogel, aku tengok muka kau skrg pun dah nak muntah.., x salah kalau wajah x cantik dari segi fizikal kerana kita akan jadi cantik jika kita ada dalaman yg cantik.

Anonymous said... Best Blogger Tips

berita terbaru aku dengar, budak ni dah berbogel pun. Bogel time mandi yo.

mr.fapson said... Best Blogger Tips

bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel bogel

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuhhh.. kalau aku dapat ni.. memang aku fuck laju2 sampai Lebam dia Punya Gua idaman.. hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

cepat la upload gambar dia bogel............admin tolong upload ye............rasanya dia dah bogel dah tu..............

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah jadi artis bogel lupa diri pulak.....tu la artis dah terkenal x ingat dah orang yang bagi sokongan ni......wahahahahhahaa

Amy Amira said... Best Blogger Tips

nak sgt pegi la sokong laos tu! bitch sama mcm julia perez!!

Amy Amira said... Best Blogger Tips

@Anonymous she's not artis lah,haiya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cipap itam...lagi mau kasi org tngok...JIJIK!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...