Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 26 November 2012

OMG : Adakah Bilik Tidur/Asrama Anda Sekotor Bilik-Bilik Ini? (10 Gambar)

Adakah Bilik Tidur/Asrama Anda Sekotor Bilik-Bilik Ini?

Entah macam mana orang boleh hidup dalam bilik ini eh. Adakah bilik anda macam bilik-bilik ni juga? Memang stressssss...


28 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st la sial

Zamre Cool said... Best Blogger Tips

Jijik nye

Anonymous said... Best Blogger Tips

slama aku study aku paling bnci sbilik dgn budak kelantan.
budak kelantan pengotor tahap dewa!
aku bukan na kutuk tp ni mmg hakikat dan mber aku dak klntan prempuan pun ckp dak laki klntan pemalas dan pengotor.
klau org sna pun ngaku mmg aku tatau na ckp apa lah.
laki2 klntan pemalas, ptot la tgok kt sna rmai yg berniaga prempuan.
yg laki suma pemalas.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pic yg last tu ok sket la....

Arm Gurlz said... Best Blogger Tips

pengotor gila...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko ingat dak laki kelantan semua pengotor ke sial.. abis negeri ko pembersih sangat ke.. ckp ngan jubo gini la jadinya..

aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

orang kelantan berak merata.....mohon nik azeez nasihatkan rakyat kelantan supaya jangan berak merata......

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang sarawak paling bersih...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni bkan bilik orang...ni bilik sampah nmanye...tnggal ngan sampah tengok bilik mcm ni pun menyampah...hehehehe

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic last macam dalam bas je

Anonymous said... Best Blogger Tips

bkn nk kutuk???mmg ko dh kutuk pon..

Nadia.R said... Best Blogger Tips

xsmesti nye...mne2 negeri pn ade yg pemalas...smue bergantung pada individu tu sendiri bukan negeri kelahiran la...

aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

negeri kelahiran mempengaruhi individu....kalau dah negeri kotor, memang pengotorla....

Top 5 negeri paling kotor di Malaysia:

1) Sabah
2) Kelantan
3) Serawak
4) Pahang
5) Kedah

ali said... Best Blogger Tips

Sepanjang aku ke umh org2 kltn ni...umh mmg bersepah..kain baju berselerak..x phm aku perangai diorg ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

maha dasat pnye pengotor

kaki motor said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ini bilik gamerz otaku ni...

btw jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb... klik je kat sini

SABAHAN said... Best Blogger Tips

woi " aku_skandallxxx " berani betul ko list negeri sabah antara negeri yg pengotor. KO PERNAH DTG KAT SABAH KA? SABAH ANTARA NEGERI YG TERCANTIK DI MALAYSIA! KO PERNAH TGK PULAU2 DI SABAH?! PERGI SEARCH KAT GOOGLE PSAL PULAU2 DI SABAH! ADA OTAK X PANDAI BERFIKIR! KO FIKIR NEGERI KO CANTIK OR BERSIH SNGAT KAH ??!! NHA KA SUNTUK BA KITA !

Anonymous said... Best Blogger Tips

sabah kotor la bingai....sandakan,tawau,ld,semporna lagi la....terpaling....

Anonymous said... Best Blogger Tips

eleh..KL pun kotor jugak!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pernah pergi kelantan bkn sekali tp byk kali.. mmg kelantan kotor dan warong2 tepi jalan menambahkan lg sakit mata memandang dengan sampah merata-rata.. aku serabut g kelantan.. serius kelantan x best..!! Fuck kelantan..!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

CIBAI AKU_SKANDALLXXX

Anonymous said... Best Blogger Tips

woit korang...pic yg ke 2 tue..dlm botol tu air kencingkan..wakakaka....malas tahap dewe ni..btw...pengalaman aku dok asrama dlu...aku ni xla rajin...tapi xde la pengotor...kawan aku dlu kn..die org kelantn la..uiiiii...g kelas cantik molek je...bile kat bilik..baju tdo smlm yg dah kne darah haid pun die pakai balik...korang pikir kan la

Anonymous said... Best Blogger Tips

betol2 pengalaman aku dok ngn org klantan neh mmg pengotor lah!!!air milo tumpah bawah katil die blh ilex jer smpi berminggu2 air tuh kering sndiri hadui....pastu kain baju suke sepah2 longgok xbekenan aku..tp kalo kuar punyer cun bedak bagai

Anonymous said... Best Blogger Tips

kelantan SUCK!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh betol orang Johor ni. Bangang nak mampos.

Anonymous said... Best Blogger Tips

xksah negeri ke pe ke..
kencing xbasuh berak xcebok paling kotor ok?

mieya mie said... Best Blogger Tips

sabah bersih ya ..!!! yg bikin kotor 2 pendatang asing .. dorang makan pastu buang di mana2 ..Sorry to say la .. tpi bangsa yg bikin kotor 2 ***Bajau n suluk***

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...