Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 29 November 2012

Cool : Permainan Kereta Api Dengan Landasan Terpanjang Di Dunia (5 Gambar)

Permainan Kereta Api Dengan Landasan Terpanjang Di Dunia.
Ianya dibina di China dengan panjang 2,888 meter. 






8 comments:

Faris Ris said... Best Blogger Tips

huhu .. panjang giler .
x lawan eden .

mira ellyna said... Best Blogger Tips

pergh.... hebat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

negra china ni meme ler..suma nak no1...suma nak masuk rekod... bende yang menympah cam gini pun nak wat...tpi sb pmikiran yg cam gini ler dorg maju cepat...klu rsa2 boring dgn apa yg ader arini watla benda pelik skit...yg lain dr kebiasaan...fucking dhitttt

Anonymous said... Best Blogger Tips

giler babeng panjang. start stop memang berjam tggu. haha
salam
sy telah melancarkan satu page berkenaan kesihatan. khususnya tentang pemakanan yg sihat dan gaya hidup yg sihat.
objektif page ini untuk melahirkan kesedaran org ramai tentang penjagaan kesihatan yg diamanahkan kepada kita.
harap dapat support page ini
https://www.facebook.com/infodietsihat

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai mira ellyna..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

hahaha serius aku ada keretapi thomas and fren ni... best gak main dia, beli rail dia byk2 boleh sambung2 lagi panjang

btw jom join contest kat sini dan menangi pen drive 8gb/16gb, sangat mudah dan senang

Anonymous said... Best Blogger Tips

the unstoppable

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 11:17.wtf.fuckig dhitt.kahkahkah.typo.dan bangang.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...