Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 26 November 2012

WTF : 'Flesh Love', Sesi Fotografi Pasangan Bercinta Dalam Plastik (3 Gambar)

'Flesh Love', Sesi Fotografi Pasangan Bercinta Dalam Plastik.
Memang idea yang pelik oleh Jurugambar Jepun, Hal




6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku 1st lah....
Aku Sandall xxx and Noob adalah anak babi yang sebenar..sekian terima kasih..

Anonymous said... Best Blogger Tips

HEHEHEHEHHEHEHE

aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

sama2....noob pangkat presiden babi....aku jeneral je.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

buruk nya!!cehh

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

jepun so weird... btw anon kat atas, problem???

btw jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb... klik je kat sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ada tengok cara pembikinan photoshoot nie. diorang kena vakum seal kan plastik tu. dalam 5 saat camtu diorang akan amek gambar dan kemdian cepat2 koyak kasi udara masuk balik.
aku tengok pun naik lemas. ni kan plak model2 tu.hishh..
-ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...