Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 25 November 2012

WTF : Pilihan Pakaian Justin Bieber Semasa Bertemu Presiden Kanada (Gambar)

Pilihan Pakaian Justin Bieber Semasa Bertemu Presiden Kanada.
Justin Bieber dikecam kerana pakaian yang kurang sesuai semasa berjumpa dengan Presiden Kanada. Cuba tengok sendiri. 


10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bieber bengong..

Anonymous said... Best Blogger Tips

comel lah bieber..BELIBERS!!!!

unknown said... Best Blogger Tips

aku jumpa najib pakai kain sarong je....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahahahahahaaaaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha..bek ko bogel jer bieber oi!!dh mcm dak 3suku

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

macam douchebag

btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

douchebaaaaagggggggggggggggg of the yearrrrrrr

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh gila..duit dah berjuta2 masuk dek pompuan yang beli CD dia and kosert,pastu bila jumpa Presiden Kanada gi pakai macam budak terencat akal.

Anonymous said... Best Blogger Tips

jnji dapt fuck pun boleh lahh .. fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap jb hot siall

Anonymous said... Best Blogger Tips

i like his song...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...