Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 November 2012

OMG : Siapa Yang Cipta Soalan Ujian Ini?(Gambar)

Siapa Yang Cipta Soalan Ujian Ini?

Siapa tau jawapan? Hehehe..



24 comments:

Red Cheek Lady said... Best Blogger Tips

huhu da xde watak lain ke nak gne..nk jwb pon tkot

Anonymous said... Best Blogger Tips

E.Nobody care.

Mohd Ifi Akmal bin Ibrahim said... Best Blogger Tips

jawapanya ialah..... hahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

edit...kaki photoshop macam aku bukan senang nak ditipu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

yelah. gambar tu straight semacam jer. tengok kertas tu mcm senget sikit

Arm Gurlz said... Best Blogger Tips

huhu x takot ek..dye bt soalan mcm tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

jawapannye D la.. haram meminang tunang orang.. tp pernikahan tu sah sebab rosmah belom jd isteri saiful.. aiyyaaa.. soalan basic je ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

jwpn dia Nik Aziz x jadi perdana menteri sbb 2 kua soalan nih...wakakakakakakakakaka

Anonymous said... Best Blogger Tips

Rosmah tak jadi kawin dgn Saiful sebab Saifulda kene jubor dgn Anwar...wakakakakkak

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa lah admin ni.. apa yg OMG nya soalan senang jwpnya D, pandai anon 17:50. Kalau kau nak OMG sal watak dalam soalan tu mungkin aku faham, tp kalau org tanya soalan ni kt aku, aku fikir positif ja.. dan akan jwb jwpnya D.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

mohon jangan main2 dengan rosmah mansor

btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

so jawapannya apa?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ini semua salah UMporNO & Bee End.....

mira ellyna said... Best Blogger Tips

jawapan D la... terang2 kot. haram ooo tunang dgn tunang orang.. tp sah la jadi isteri si najib tu.. sbb blom kawen dgn si saiful tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Oooo.. ilmu ni, tp nama watak tu cam x kena je.. so pas ni aku x leh la minang awek aku tu, sbb dia dah brtunang ngan budak kg seberang,tp aku blh bwak dia kawin lari kt siam....yahoooo

Anonymous said... Best Blogger Tips

edit....ngok

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahaha. tapi ni edit pakai photostat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tapi Fakta Betul.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

asal x letak (Bukan Nama Sebenar)

Anonymous said... Best Blogger Tips

politik lebih ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

betapa senangnya blogger pembangkang milosuam merekayasa cerita fitnah dengan tujuan menimbulkan kebencian di8 hati rakyat tidak berparti di malaysia...jahanam umat kalau ada 1000 orang macam milo suam....

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa yg jahanamnya,anon 23:17.tak puas hati diam sudah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

jwapannye adalah C.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntahhahapapapapapa edittt?puih..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...