Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 November 2012

Panas : Kerana Haziq, Baby Diana Hilang Dara (5 Gambar)


Selepas heboh pasal Ayuni dan Lyana Evan, Kini muncul plak cerita panas pasal Baby Diana.. Aduh.. macam2 la remaja sekarang nih.. Remaja yang dikenali sebagai Baby Diana @NurDianaaAli mengakui dan meroyan di laman Twitter lewat tengah semalam dan mengatakan dirinya telah ditinggalkan kekasih hatinya selepas mendapat daranya.


p/s : Wahai wanita, jaga mahkotamu itu untuk kekasih halalmu ..

Sumber : Here

40 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Lelaki...mmmm...

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st??????

Anonymous said... Best Blogger Tips

pertama

Baby Fiqah said... Best Blogger Tips

hai...

abujail said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

benda sedap ko x igt tuhan, agama, keluarga...bila dah kena meroyan dlm tweeter..tu nsb baik tuhan x cabut nyawa tgh sedap main..kalo x mati melekat

abujail said... Best Blogger Tips

@Baby Fiqahhai

mr.fapson said... Best Blogger Tips

biasa la laki dpt dara blah la....
wow baby fiqah....
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

Anonymous said... Best Blogger Tips

munafik punyer org..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mse buat tak ingt Tuhan pulak , mse dah habis buat sampai hilg dara . Baru ingt Tuhan kn .. Bodoh2

Anonymous said... Best Blogger Tips

xyah main nama Allah la kalu xtahu hukum halal haram.. bodoh22222

Anonymous said... Best Blogger Tips

g taubat.. jumpa mak ayah, minta maap... mudahmudahan mendapat ketenangan & petunjuk..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tah la...x tahu malu pula...boleh dia pergi heboh dalam tweet yg dia x dop dara....bkn setakat x ada dara dh nie...x ada otak sekali

faiq yaakob said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

ni fb dia - http://www.facebook.com/nordiana.ali.5

Rammizan Ramli said... Best Blogger Tips

aik bila masa baby diana niy ada otak !

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak mana ni..? jangan ditangisi lagi keadaan ini..marilah kita sama-sama bangun bersama setelah tidur....haaaaaaaaahhahahahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sekarang jangan lupa, tugas engkau membesarkan baby dalam perut tu. Dah lahir nanti jangan campak dalam tong sampah.Habis aiskrim, sepah dibuang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

gi meroyan kat twitter mmg hot la pasti. rebutan..ha3

Anonymous said... Best Blogger Tips

ADMIN POST PASAL HAZWANI SYAMIMI III PULAK..DIA NK BOGEL KALAU MALAYSIA MENANG MLM NI

Anonymous said... Best Blogger Tips

pempuan mcm ni pun ada ke..buat malu jek

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha

fb dia korok ko,
custard penipu,
hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow baby diana..dh xde dara eh..meh sini aku nak rabakkn lg pantatmu yg sdp 2..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tu lah Waktu sdap2 x nak ingat tuhan.dah susah bru... nak ingat tuhan.mcm mnpun pngajaran unk smua trutamanya kaum prempuan...OK BAH KLU KAU!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukak aib sendiri, dah tau kene rabak diam2 sudah,bodoh

jack ham said... Best Blogger Tips

bodoh nye pompuan...da kena tinggl br nk sedar puihhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

laku lg ke budak ni pas ni..?

Anonymous said... Best Blogger Tips

laku der......janji kangkang je comfirm masyukkkkkkkkkkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

elok lah..pasni p mlacur kt bb..
dh xde masa dpn dh tue..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sama jela ko ngn haziq tu b*d*h.. ngaku hilang dara, meh aku call mak ngn bapak ko bgtau ko hilang dara.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ada baby..aku akan jga mu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sendiri yg singkat akal.
lelaki mintak benda yg mahal tanpa perlu bayar dgn harga mas kawen.
buatpe bagi free. dia minta, kau yg rela.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sodapnyer fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap

lulu chan said... Best Blogger Tips

erm, slh sndr

Anonymous said... Best Blogger Tips

buang2 lah , aib dia

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak try jugak boleh? xkan hilang dara lagi awak dah kene cocok tu.. kasi saya try, batang saya lagi besar dari haziq tu mesti awak sedap

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul betul betul

Kaira Aleesya said... Best Blogger Tips

kesian.. len kali jgn ikut nfsu aj. jgn prcye sngt ckp lelaki ni..still young. lelaki ckp mcm2 pn blm tentu dia bkal khwini .. spender pun mak bpk yg belikn agknye..=,=. lesson 1.. kte leh nmpk keihlasn lau dia btol2 syg kte.. its ok. repent la..jdikn pngajaran.. setiap yg berlaku ad hikkmahnye.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apa susah, ko buat je report polis, dah tentu si Haziq tu kene 20 tahun penjara dengan 10 sebatan.

Baby Shop Malaysia said... Best Blogger Tips

Hmm..Habis la

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...