Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 27 November 2012

Serius : Kereta Polis Pun Kantoi Dengan Kamera AES (2 Gambar)


Wah sebuah laman blog baru-baru ini menyiarkan bagaimana kereta milik Polis Diraja Malaysia (PDRM) juga tidak terlepas daripada perangkap kamera AES. Menurut blog Ohtidak.com, pengirim gambar-gambar ini mahu namanya dirahsiakan. Dalam erti kata lain, sesiapa saja boleh disaman even pihak berkuasa sekalipun sekiranya didapati melanggar peraturan had laju yang ditetapkan.


p/s : Betol atau propaganda je nih? Kete polis dpt lepas kot... kawtim...  hehe

Sumber : Here

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st siak!

ben xii said... Best Blogger Tips

hanya ambulance dan bomba je patut ada pengecualian . even kereta raja or sultan pun patut kena tembak dengan AES ni.baru adil

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

Haa, bagus la tuh. Baru adil... Polis kat Malaysia nih pon bukan boleh percaya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

polis m'sia mmg fuck pon..wat undang2 tp mrk gak yg langgar undang2 ni..mkn rasuah dn mcm2 lg..meluat giler aku ngan nama polis ni..ingat lah tiap rezeki haram yg mengalir dlm tubuh maka neraka la tempat nya..

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang kalau tak tahu, jangan cakap, itu kereta jabatan. Maknanya memang kena shoot dgn AES, tapi tetap tak kena SAMAN.(ada immuniti)
Lainlah kalau anggota polis tu bawa kereta sendiri.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku setuju dgn anon 07:57...kereta jabatan mmg tak kena saman..even kalo xde lambang...tgk road tax la tulis kerajaan malaysia...kalo nak tiaw pon buat kajian dulu..nk kata bodoh kang marah

jack ham said... Best Blogger Tips

belum tentu bayar saman pn.....puihhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bgusla da mluat.t law mak kau kne rogol ngn bangla soh je bapak ko handle kes.

Anonymous said... Best Blogger Tips

tgk,betapa bgs nye AES, tu pon ada puak2 yg nk bangkang..org nk bg selamat,tp sbb dah dsr x puashati ngan krajaan,sume nmpk slh..hmmmmmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

jpj pun skarang dh tampal gambar staf jpj yg kene aes ni kat papan keyataan dieorang...pada anon yg nk defuk polis sgt tu..aku pun kdg skit ati gn polis mlsia ni,tp agak2 la kot....karang susah kite cari dieorang jugak..

mr.fapson said... Best Blogger Tips

komfom lepas...kata pn polis...puuiiihhhh!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahah...
biar kan jew mak die kena rogol, maybe die boleh handle kowt...
hahhaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 07:47 klu bapak ko kne liwat ngn anwar juburi pasni ko jela yg handle kes..haha amcm!!!!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

hahaha kereta polis pun kena aes...

btw jom join contest kat sini, sangat mudah dan senang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ni lah skap orng melyu bila x dperlukan di maki hamun.tapi bila ada apa2 kes ngan polis jgak mnta tlong...klu dah berani sngat nak komen tu pegi lah balai polis haaa komen lah kat sana puas2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

cuba la bukak sket pikiran korang tuh ea...jgnla tepu sgt...bler polis jek sume serba xkne...cubala pikir sndri...if polis bwk kete mcm sipooot...mcmne nk kejar penjenayah..???bler eksiden polis pun kne smpi cpt kt tmpt eksiden tuh utk jge lalu lintas...hampeh la korang ni...blaja tggi2...tp tahap pmikiran kalah bdk tadika..kter ni mnusia biasa...jgn asyk crk salah org lain...peace....

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul tu, polis, bomba & ambulan ada kelulusan utk memandu melebihi had laju.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Orang melayu ni poyo...nak benda2 maju,canggih,internet bagai...tapi perangai mcm kelas ke 3
Mcm org indon..
Bodoh sombong...keje polis sibuk nk pertikai bagai...cer kalo ko yg eksiden?pegawai penyiasat lmbt sampai...ambulan lmbt..bomba pon lmbt...nak caci tp mentaliti tahap anjing...

Btw..mcm ne document ni leh tersebar meluas?

Anonymous said... Best Blogger Tips

lps ni mesti kluar plak bomba dgn ambulans kena camera AES..
kah.. kah.. kah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

weh...realiti yang kite lihat..adegan kejar mengejar penjenayah 10% je setahun....yg bawak laju 90%..dimane yang dikatekan menjalankan tugas...tu menyalahgune kuase namenye~

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha tak beragak!kalau polis time tu tengah kejar perompak,macam la perompak tu nak ikut had laju yang ditetapkan.....
macam shit la kamera AES tu....kasi BR1M RM 500 kst kite, then dia kutip pulak duit saman barbakul2.....huhuhu....bestnyerrrr......

Anonymous said... Best Blogger Tips

gila ke apa korang nih... kalau nak bawak keta laju2 masuk la trek nun.. ko bwk kt jalan raya buat pa.. pas tue langgar org /rempit la ape la.. bengong.. ko tak bawak laju takde la kena saman... mentaliti mana letak ntah dlm bakul kot...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...