Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 26 November 2012

Panas : [Video] Singapore Itu Anjing? Tak Patut... (UPDATED)


Malu... tu je yang dapat aku cakap.. Ni ke budaya orang Malaysia? Hafal ke tak rukun negara? Rasanya rukun negara kelima tu dah jelas... Tapi kalau macam ni la perangai orang kita, camne orang lain nak respek? Ish3... aku tak paham...


p/s : Pihak Ultras Malaysia ada contact kami melalui fanpage dan menulis seperti dibawah.. 

"Assalamualaikum admin....saya rasa kurang menarik la bile admin ckp ultras malaya mcm tu...bkn ape...kalu admin ad di stadium mesti admin paham...biar saya jelaskan sedikit ap yg belaku....ye mmg kita ad sebut anjing...tp itu hanyalah sekadar untuk melemahkan semangat pemain lawan...xde niat kami nk burukkan mana2 negara...so benda ni hanyalah ketika 90 mnt pelawanan....kalu admin ad semalam mesti admin tahu...selepas game semalam kami siap besalam dgn pemain singapura ketika mereka menuju ke arah bas sambil mengucapkan tahniah...isu perkataan anjing tu pun kite akan tukar nnt...semua bawah urusan pihak atasan kami...harap admin paham dan tolong la post yg elok2 sikit...bkn apa...kami berharap sangat lebih ramai dapat join kami nnt...lebih rmai lebih padu sokongan kepada pasukan malaysia yg kita cintai...harap dgn sedikit penjelasan ini admin paham situasi kami....terima kasih admin:)"

"Harap admin delete post td dan tukarkan dgn yg lebih elok...bkn ape...kadang2 org xfaham...semua yg komen pun ramai sekadar keybord worrior...silap2 xpenah trun stadium pun...kalu admin xpuas ati jugak isu perkataan anjing tu saya jelaskan sekali lagi yg pihak atasan UM07 sudah buat kenyataan untuk menukar perkataan tersebut....harap admin paham perjuangan kami...:)"

p/s : OK..now dah paham.. kadang2 kita terover ketika bersorak.. yang paling penting, pihak UMO& dah sedar n akan tukarkan perkataan Anjing tu... macam ni la bagus!! trimas pihak Ultras Malaysia!! Bangkit Harimau Bangkitlah Semula!

Sumber : Here

27 comments:

adreza™ said... Best Blogger Tips

nmpk nye rakyat malaysia dh jadi cm rakyat indon satu masa dulu....memang kalah ar kali nie....chill ar der...bola tu bulat...jgn korg yg jdi bodoh n tunjuk mentaliti kelas ke 3 ar wei...memalukan negara...pppuuuiiii....

Anonymous said... Best Blogger Tips

melampau. harap ultras melaya beri penjelasan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hrap ketua ultras buat prmhonn maaf..lbih baik pnykong llang dr ultras yg suka menghanjing negara lain..

fahim yusop said... Best Blogger Tips

adoi...mentality ape ni der...... kalau kalah mati ker??.... cuba kalau kita menang singapore ckp malaysia anjing.... stupidity came out..

aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

normal la ni...dah kalah, mengamok la....singapork memang hanjing....buat apa nak mintak maaf kat singapork?

Fuck singapork yahudi!
Pissed off singapork!

You deserved to be fuck!! Kaum paling dilaknat tuhan!






Btw, admin sendiri hafal ke rukun negara?

-ULTRASMELAYA-

Anonymous said... Best Blogger Tips

anjing..anjing pun menang 3-0 kot..Malaysia apa ada? babi kaa? owh yaa..babi kot..kahkahkahkah

teru na said... Best Blogger Tips

Aiyoh..apa nk gaduh
.gaduh....ball is round..what is round always come around...

Anonymous said... Best Blogger Tips

relaks r...2thn lepas malaysia kalah 5-1 ngan indonesia dalam perlawanan pertama ok je..last2 jadi juara...harap bersabar

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku_skandallxxx lah paling HANJING DISINI..dulu mengaku rakyat singapore....sial ko HANJING LAHANAT!!!

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

dah kalah kalah la, pastu kutuk org lain anjing pulak, sangat loser la. cool la, relax2 sudah.

btw jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb... klik je kat sini

Anonymous said... Best Blogger Tips

Eleh ultras bg pnjlasn nk ttup ksalhn sndri la 2..salah ttp slah..lpas 2 x nak ngaku slah plak..dah la trlmpau over..ckap hnya mereka je la pnyong sjati..yg lain smua lalang..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aq org malaysia tpi tak patutlah nyanyi mcm niy ...biadap arh ... cubelah nyanyi lagu tuk naekkan semangat team malaysia ,kan elok ...alahai ... tak patutbetul ... zzzzz

Anonymous said... Best Blogger Tips

For AKU_SKANDALLXXX

LU TAK PAYAH NAK JADI ULTRAS-FUCKING-MALAYA SANGAT LA BRO.
MELUAT LA NENGOK COMMENT LU. BAJET SUPERIOR, PADAHAL BUTO PAK HANG PUNYA PENGECUT..... BUDUH. HAHAHAHHA

f i k r i f a d z i l said... Best Blogger Tips

Hmm, takde semangat kesukanan langsung... :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

ultras meloya....puih.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

memalukan negara.go to hell laa kakau taknak guna otak.jgn p stadium.semangat kesukanan konon.

Anonymous said... Best Blogger Tips

What ever your explanation pun that is not the way to go about it. Spotsmanship macam ni tak ada value langsung. Tengok bola masa world cup pun tak ada macam nie. Paling kuat BOO itu sahaja.

jack ham said... Best Blogger Tips

tukar perkataan anjing tu je la..lagu da ok...tgk bola xde lagu cam kureng....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ultras malaya , xptut sbut perkataan "anjing" .memalukan malaysia !

Anonymous said... Best Blogger Tips

SINGAPORE BABI































MALAYSIA BABI

Anonymous said... Best Blogger Tips

singapore pun ada jugak yg panggil msia anjing bro. tengoklah kat bawah ni:

https://www.youtube.com/watch?v=4nt1vfIay0Q&feature=plcp

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku bukan penyokong singapore, tp pada aku, rasanye xbule la cari alasan untuk meghalalkan yang xbetul..yg xbetul ttp xbetul..akhlak kita, anak2 tgk, xpelik la kalo budak2 skang akan jd lebih teruk pada masa akan datang..sbb dari kita sendiri tak tunjuk contoh yang xelok..elok la kalo ade niat nk tukar perkataan tu, tp hrp ditukar dgn perkataan yang elok la..

BAHASA JIWA BANGSA..PEACE..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ultras malaya anta menda yg sama pada page aku jugak.. :) copy paste.. ayat sume sama.. ahaks..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku tahu sape yang inbox msg ni. Nama dia ASYRAF IBRAHIM kan ? Kami juga dapat text yang sama. SEBIJIK ! HAHAHAHAHA~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ULTRAS MALAYA RAcist !!! Fuck Ultras !!! ..
Selamanya sokong malaysia !!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo la singapork!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
Cuba tanya pukimak kau hafal x rukun negara? ko dgn team ultras malaya ko yang cas2 hooligan malaysia yang sama macam anjing..buat malu bangsa sial...kim salam kt burit mak kau.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...