Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 29 November 2012

WTF : Lelaki Jemput Gadis Dalam 'Video Game' Untuk Hadir Ke Perkahwinan (5 Gambar)

Lelaki Jemput Gadis Dan 'Video Game' Untuk Hadir Ke Perkahwinan.

Hanya di Jepun :
Seorang selaki telah menjemput seorang gadis dan dua orang kawannya ke majlis perkahwinannya. Yang peliknya tiga orang itu adalah gadis dalam 'Video Game'. Lelaki itu juga sediakan tiga kerusi pada sebuah meja untuk tiga orang kawan 'video game' nya ini.



p/s : Forever alone...



8 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

pelik dunia sekarang nie..

Nurmujahidah Ismail said... Best Blogger Tips

giler kot,,,

Baby Fiqah said... Best Blogger Tips

selaki? haiwan apakah?

Anonymous said... Best Blogger Tips

lelaki la bodoh..jgn jd bendul sgt..bodoh pny fiqah gampang..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

nasib baik dia tak kawin dengan gadis dalam video game gak

btw jom join contest kat sini dan menangi pen drive 8gb/16gb, sangat mudah dan senang

Anonymous said... Best Blogger Tips

forever alone? at least dia kawen gak! dgn manusia realiti kan? yg dia jmput tu 3 kawan dr dunia maya jer tp kawan2 dunia reliti ade jugak mcm la ko ntah2 minat giler2 doremon pstu letak patung doremon kt satu kerusi sbb dah suke sngt. dia ni je yg brani wat cmtu. kiter ni jgn la nak ajak character kesukaan kiter kt majlis kawin kiter. walopun aku minat giler kt tuxedo mask citer sailormoon tuu

Anonymous said... Best Blogger Tips

baby fiqah..sundal ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

baby fiqah ni lelaki forever alone yang mgalami kecelaruan gendal..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...