Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 27 November 2012

Serius : Gadis Terima Hadiah "Baju Duit" Dari Sugar Daddy (2 Gambar)


Bagi seorang gadis di China, kerana inginkan kehidupan yang mewah dan mahukan segala barang yang berjenama, dia sanggup mencari seorang lelaki yang tua, untuk dijadikan ‘sugar daddynya’.

Gadis itu yang dikenali dalam laman sosial Sina Weibo telah menunjukkan hadiah yang diterima dari sugar daddynya sempena hari lahir yang ke 21 tahun.

Dia telah memuat naik gambarnya yang memakai baju duit itu di laman sosial. Namun, atas tindakannya itu, ramai yang telah mengecam gadis itu dengan mengatakan dia sebagai seorang gadis yang sakit jiwa atau terlalu berlagak.

“Daddy telah memberikan hadiah hari jadi saya yang sangat bernilai iaitu baju duit sebanyak 200,000 yuan! Sangat bernilai! Saya sangat terkejut dengan hadiah ini dan barangan jenama Channel, LV dalam almari saya sekarang ini sudah tidak bernilai,” kata gadis itu menerusi laman sosialnya yang dipetik dari People Daily.com.

Ada juga warga internet yang menempelak gadis itu dengan mengatakan dia bodoh kerana terlalu percayakan ‘daddynya’ kerana mengetahui kekasih kepada gadis itu hanya mahukan hubungan seks sahaja.


p/s : Kerana duit... 

Sumber : Here

6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko troll ape ni setan

Anonymous said... Best Blogger Tips

what the fish is that

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

orang mental mcm ni pun ada

btw jom join contest kat sini, sangat mudah dan senang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini semua kerja jahat anwar dengan najib diorang selalu buat jahat!!

Arm Gurlz said... Best Blogger Tips

lol duit..hhuuhu

Anonymous said... Best Blogger Tips

bia jela jnji dia bahagia..kita yang xde duit cam diaorang anya mampu melihat jer..btw duit2 byk xmnjamin akhirat kita

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...