Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 November 2012

Seram : Imej Lembaga Putih Dengan Lidah Terjelir Dirakam (Gambar)


Imej lembaga putih dengan lidah terjelir dan bertanduk dipercayai hantu berjaya dirakam secara tidak sengaja oleh seorang pelanggan dengan menggunakan telefon pintar di sebuah gerai makan di pekan Bagan Tiang, di sini tiga minggu lalu.

Pekerja kontrak, Musa Ibrahim, 40, berkata, dalam kejadian kira-kira jam 7.30 malam, dia bersama tiga rakannya sedang melepak dan bersembang di dalam ruangan khas gerai itu.

Menurutnya, seorang rakan bernama Rizan Shahrin Abdul Rahman, 35, bertindak merakam gambar kepala salah seorang rakan dengan menggunakan telefon pintar dimilikinya secara suka-suka dengan niat bergurau senda.

“Setelah itu, kami terus meneliti kembali beberapa keping gambar yang dirakam.

“Bagaimanapun, kami terkejut melihat kelibat kepala lembaga putih dengan lidah terjelir dan bertanduk muncul di penjuru kanan salah satu gambar diambil walaupun pemilik telefon pintar ini benar-benar yakin tidak melihat apa-apa sebelum rakaman gambar dibuat,” katanya sewaktu ditemui Sinar Harian di Pekan Bagan Tiang di sini semalam.

Musa berkata, gempar dengan penemuan itu, mereka bertindak menemui salah seorang individu yang arif dalam bidang paranormal untuk mengesahkan imej lembaga berkenaan.

“Setelah meneliti gambar terbabit, individu itu mengesahkan imej hantu yang berkemungkinan ‘melintasi’ lokasi kejadian pada ketika itu.

"Kami memutuskan mendedahkan perkara ini melalui media setelah mendapat maklumat terdapat siri gangguan makhluk halus dialami penduduk sejak kebelakangan ini dan menggesa ada pihak sudi tampil ke hadapan menyelesaikan perkara ini,” katanya.

p/s : Mungkah ini propaganda pihak Man Utd untuk menjatuhkan Chelsea? Hohoho.. 

Sumber : SinarHarian

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

may0 lg

Anonymous said... Best Blogger Tips

xseram pn..rse nk fapping je..

Baby Fiqah said... Best Blogger Tips

hai

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hai @Baby Fiqah ..tolong fap kan i please..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai ! jum romen2 ! kotey tegang da ni ! kikiki..!

Anonymous said... Best Blogger Tips

time maghrib ko melepak!

bodohnya melayu!harrkkkk tuiihhh!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Baby Fiqah

awk...nak tetek please..

mat401 said... Best Blogger Tips

gila kamu baby fiqah....tak takut masuk neraka kew

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa lah korang ni.. ak rasa baby fiqah ni bukan perempuan.. kalau dia perempuan, gambar tu mesti bukan dia yg sebenar.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bby fiqah tlg jg martabat kaum wanita..malu sy tgk gmbr tu..x kisah la gmbr awak or x..jgn jd penyebab org tua awak msk neraka..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai baby fiqah..can i lick ur boobs and pussy..plzz give it to me baby..

Anonymous said... Best Blogger Tips

baby fiqah mari la kau bha isap kepala butuh ku..org sabahan pny kepala butuh besar kalau kau mau tau bha..aku pny pnjg 7 inci ni kalau masuk sama pantat kau mesti sedap kau rasa..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

dah tentu ni pakai ghost camera app kat smartphone

btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Waktu maghrib? Hantu tiga ekor tu aku nampak la. siap tunjuk2 chelsea lagi. kah kah kah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

biase r ni, memang time setan kuar waktu magrib

Anonymous said... Best Blogger Tips

brlmbak application ghost kt android n smart phone..
bodo puyer org,tu pon pcaya...
bodo bodo

Ady Prestorika said... Best Blogger Tips

tifu tifu tifu! hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah magrib... yg dok melepak bersembang kt kedai kopi lagi watpe... buat2 la dok rumah.... muka pun dah mcm bapak org ni....... boleh plak posing tunjuk dinding... tak rasa bodoh ker?? ceh...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hantu ke manusia tu....

jamila alina said... Best Blogger Tips

aku ni rabun ke? Aku tak nampak hantu tu jelir lidah ngan tanduk.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...