Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 27 November 2012

WTF : [Video] "Cathy's House", Rancangan Jepun Yang Menyakitkan Otak


Jepun ni memang salu je ade benda-benda pelik.. Tahap pemikiran diorang ni kadang2 tak dapat diterima akal.. Diorang terpikir benda yang kita tak pernah terpk nak buat.. Apa2 pun, layan je la video kat bawah nih..


p/s : Sakit otak aku tgk.. 

Sumber : Here

22 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

First for first time

Anonymous said... Best Blogger Tips

Pehhh stupid gla,again freak kot

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape jadahhhh la jepun ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku rasa lelaki tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin ada otak ke. ooo

jack ham said... Best Blogger Tips

ni pn nak fap ke...ahahaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila masa pulak admin ada otak?

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

dafaq is this?

btw jom join contest kat sini, sangat mudah dan senang.

ginger said... Best Blogger Tips

tak baik kata admin mcm tu... sayang dia...~~
admin ni dia stress sbb tu lah dia kongsi kan cerita jepun pelik2 ni... tp lucu jugak aku tgok...hahahahaha
cari lagi ya... :P

Arm Gurlz said... Best Blogger Tips

ngarot je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kejadah harom ape ni???

Anonymous said... Best Blogger Tips

Apakah kebangangan ini ??? Rase nak bako je suma org tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku nk muntah tngok vid ni. go away from me!! nty msti mimpi mlm ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

what the hell!!!!!!!!! huhhhhh......

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni rancangan utk org sakit jiwa

Anonymous said... Best Blogger Tips

cm nk penerajang skrin komputer je rasa..meluat tak hingat..

Anonymous said... Best Blogger Tips

lembab korang ni,sketsa ni betul...dorang sebenarnya menvisualkan pemikiran sebenar kanak2.

Mereka sebenarnya melakonkan aksi seorang kanak2 apabila bermain patung dan apa yang ada dalam pemikirannya.

Dan dalam kes ini..Ia adalah satu pemikiran seorang kanak2 lelaki.

hahahha

mr.fapson said... Best Blogger Tips

wow creative betul diorang...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sakit jantung aku tgk..

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa dorang cuba buat ni sial

Anonymous said... Best Blogger Tips

lme2 tgk cm mnakutkn pn de...cm scary je muke dorng ni...muke org sakit jiwa kn cm mnakutkn sket..haha.apepn bajet mcm barbie doll la korng tu??! cm org sawan ade r.

ikha othman said... Best Blogger Tips

sawan betol dorg ni.. haha
cite paling bongek pernah aku tengok.. XD

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...