Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 November 2012

Bodoh : Azrie Akan Potong Kemaluan Kalau Malaysia Menang Lawan Loas (Gambar)

Azrie Akan Potong Kemaluan Kalau Malaysia Menang Lawan Loas.
Selepas kes semasa kemenangan Pandelela Rinong dan Kelantan FC, ada lagi orang nak buat perkara bodoh macam ni. 


30 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

org gila mcm ni laaa..nk cepat popular~!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

xyah layan la mamat mabok ni ..
nk publisiti je ..
bangang x sudah

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala,lebih je mamat ni..

dan said... Best Blogger Tips

bagi makan anjing singaporela.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk bgi tahu yg mlysia xde hrpn nk menang!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

saja nk bt publicity murahan mamat ni kalau jumpa mmg aku terajang mamat ni sampai mampus

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk publisiti murahan la tu.agak2 la bai...

Anonymous said... Best Blogger Tips

menang ka memang admin? admin kerap salah eja. sila lihat pkataan yg d taip ;)

Anonymous said... Best Blogger Tips

manusia smakin hari smakin bodo

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku jumpa mamat ni, aku tendang kotey dia

bibi_89 said... Best Blogger Tips

Mcmana agaknya klu Malaysia menang ye? hurmm...

Cuba tengok ni plak..best!
http://apaapajerla.blogspot.com/2012/02/lucu-koleksi-karikatur-lucu-orang-orang.html

Anonymous said... Best Blogger Tips

Arie van's mampus la lu Malaysia menang..potong kotey ko ya aku nk tgok..cari budak ni smpi dpt.

Anonymous said... Best Blogger Tips

potong,potong,potong

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yaaaa malaysia menang.....kasi potong kotey

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudahla berbual lebih.....ada berani ker...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Malaysia menang 4-1. Janji ditepati kasi potong la wooiii Arie van's

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yahooo!!!!ada org kene potong kotey....pasni jadi oku la nmpknye... hilang nikmat jadi lelaki.... yehuuuuu

Anonymous said... Best Blogger Tips

Potong je la kotey tu..kotey dah mati brani la potong..tu la onani kuat sangt

Anonymous said... Best Blogger Tips

Malaysia dah menang ,so pe cite ?? kerat r kotey ko tuu .. n baru je tdi , aku dgr cite ade sorg dak pompuan uh , buat pegakuan gk klu malaysia mng kate nk bogel kt pavillion , so mne janji ?? tunaikanlah , jgn berani cakap jer .. tuihhhh !!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh punye anjing,sedar la ko duduk mane.bangang.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

dah bosan la lawak2 bodoh bukan janji tapi pasti potong2 kote ni... murahan sungguh

btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Malaysia dah menang 4-1. tak payah layan org sakit mental kat atas yang kata nak potong kemaluan. suka sangat publisiti murahan.

Anonymous said... Best Blogger Tips

potong!!!potong!!!potong!!!....kalau x ak saman ko.........cepat upload gambar dah telah siap di potong!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Attention seeker. Kita lak dok layan publish sebarkan semua. lagi la dia seronok dan troll gelakkan kita.
dia sendiri tau thru facebook/twitter takdak orang akan cari dia. Siapa yg diperbodohkan di sini?
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagus la kalau dah janji..nanti kat kubur janji kau yang tak buat lagi akan di soal oleh malaikat.So better kau buat.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Weiii lahanat..ko da potong ke kemaluan ko...ko xpotong nnti diri ko yg malu...coz bnda tu ciptaan allah swt..ko ni..mcm taik.r...nk potong potong sesuka ati ko..ko ni gay ke...bodoh pyer bdak..aku add ko kat tweet..ko tggu aku wat pe..Eii lW

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku da bkk tweet.aku nk add bdak ni..tp bdak ni da ttp account tweet..nmpk sgt dia pnakot..bodoh...kote nk potong..takot ka..sohai...langsi sgt bdak ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

potong!!!!!!sape tau budak ni duduk mana ak nak jumpa dia.........sape nak join pun boleh..........potong!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apala punya otak pikir ni mcm..kalah menang msia tnhair kt jg..apala busuk btl ati smpai nak sumpah msia klh..heya..ko g masok warganegara laos ka sngpore ka..ko ptt malu pijak kaki kat msia..ceh

Anonymous said... Best Blogger Tips

BOLA MEMECAH BELAHKAN BANGSA MELAYU DAN AGAMA ISLAM . ANTI-BOLA FOREVER!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...