Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 28 November 2012

OMG : Siapa Tahu Apakah Kegunaan Alat Ini (2 Gambar)


Agak2 korang bleh teka tak apa alat ni? Hohoho.. lelaki mesti paham... ok.. Pada Pameran Anime Expo Antarabangsa tak lama dulu yang diadakan di Jepun, ada dipamerkan alat yang disebut Masturbator untuk lelaki. Alat ini membantu untuk mencapai orgasme tanpa bantuan tangan. Ada beberapa variasi Masturbator yang menerapkan prinsip-prinsip robotik dengan harga sekitar $ 400.


p/s : Macam-macam la Jepun nih.. 

Sumber : Here

14 comments:

L said... Best Blogger Tips

macam2 jepun ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

wadapak!!!!!! mcm neee pn adaaaa???????

mr.fapson said... Best Blogger Tips

waaahhhh kena beli nie...mueahkan keje aku =)

Anonymous said... Best Blogger Tips

cehhh bodoh!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nak beli la 1.slepas bli ni tangan aku dah x muscle la

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak melecet ke kalu kuat gosok

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

forever alon pasti beli

btw jom join contest dapat hadiah pen drive 8GB/16GB klik kat sini, sangat mudah dan senang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Forever alone cam ko la.

jack ham said... Best Blogger Tips

perghhh cam bodoh pn ade...ahahaha mau koyakkk cam nii

Anonymous said... Best Blogger Tips

bukan forever alone je, lone ranger macam aku pun kena beli, tak delah singgah mana-mana rumah urut.

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak fap pun perlukan bantuan...ni mmg kes orang malas sgt sampai perlukan alat tu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

klau lh bnda tu tiba2 brhantu trus tergenggam kuat tak ke hncur kebanggaan llaki tu.hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm bes jer mcm tak best jer

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fap la selalu, kang kawin kote tak power, baru nak nyesal..silap2 tak boleh naik. Buat dengan bini lain bro...baru terhegeh2 gi urut. Kalo nasib tak baik, bomoh tu pecah rahsia ko sebab suka fap

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...