Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 7 November 2012

OMG : Kulit Kaki Britney Spears 'Bersisik' Di X-Factor (2 Gambar)

Kulit Kaki Britney Spears 'Bersisik' Di X-Factor.
Semalam di X-Factor, Britney Spears tampil dengan pakaian yang begitu menawan sehingga ada orang ternampak kakinya seperti 'bersisik'. Cuba tengok sendiri. 




16 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

berkurik!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

wekkkkk hakkktuihhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

kaki berkurap. lol

Anonymous said... Best Blogger Tips

kayap.

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

siap zoom tu gila power kamera dia... kayap ke kurap tu?

Anonymous said... Best Blogger Tips

wahahhaha...berkurik??ape sial

dan said... Best Blogger Tips

yek kurap...mesti mandi paritnye nie...
dia ni kan owg jb..hahaha...

CaTzMeOW said... Best Blogger Tips

la britney nie org jb rupanye..kui2
cian dye x pasal2 kne gosip sb kurap...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai catzmeow,,,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

berkurap derrrr....mls mnd kut minah ni..wt malu jer

Asip said... Best Blogger Tips

berkurap , pengotor!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti syok garu time gatal ni. perghhhhhhhhhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia ni mang org dh tau salah sorg artis yg pengotor.. jrg mandi, baju dh la x basuh pastu 2/3 kali pakai dlm smggu..klu dia bkn celebrity mungkin org sekeliling x kisah sangat..tgk je kuku kaki dia tu..hohoho...

Anonymous said... Best Blogger Tips

POSING BERGAMBAR PON MCM NAK COVER KURAP..HAHAHA

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni kurap ni, sama dgn aku..aku pun ada sama tempat, time gatal kalau garu...mak ai, sodap seh....kurap ni memang x leh hilang, kalau hilang pun sekejap je. pas tu tumbuh balik...x sangka pulak kurap aku ni sama dgn britney spier ni...kah kah kah

Anonymous said... Best Blogger Tips

beruk

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...