Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 6 November 2012

OMG : Inilah Dia Rupa Nicki Minaj Tanpa MakeUp (3 Gambar)


Mesti korang kenal dengan minah pelik ni. Nikci Minaj ni memang femes dkt US dan serata dunia. Tapi imej dia ni agak pelik. Dengan make up tebal n mimik muka yang pelik. Bagi yang tak pernah tengok muka dia ni tanpa make up, boleh tengok gambar kat bawah ni. Layan~



p/s : Ada rupa manusia jugak dia ni... salunye makeup tebal gler dah macam rupe alien.. 

Sumber : Here

18 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

bawah2 nie smue anak2 ikan nicki minaj

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm keldai n anjing dia 2

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak baik mengutuk ciptaan Allah,walaupun dia kafir,dia tetap dijadikan oleh Allah.

CaTzMeOW said... Best Blogger Tips

ok jew..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

gila hodoh

Anonymous said... Best Blogger Tips

hark tuih!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia kutuk islam xpe plak noh..org kutuk dia ada plak hanjing nk bekap..hakkktuuiihh

Anonymous said... Best Blogger Tips

besa jaaa....nothing spesial

Anonymous said... Best Blogger Tips

buruk jerrr

Anonymous said... Best Blogger Tips

prince of noob aku rasa kau pun hodoh gak ... muka kau mcm taik lembu kau tak sedar plak . kesiannnn , tulah org muka buruk mana nak mengaku buruk kahkahakah !!

hazanis said... Best Blogger Tips

hohoho...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahhahaha biasa jee....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cantik jugak tapi die ni slalu kutuk Islam la

Anonymous said... Best Blogger Tips

chomel je aku tengok...setuju Anon 14:34

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dia ejek islam korang suka dia! Baguslah! Tahniah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

sweet jerpic yg bawah tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada sorang minah komen.. "ok jew" hahhaahahahaha

PERKARA YANG ANDA TAK TAHU DEEPAVALI NI JENG! JENG! JENG!

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka make up n tak make up same je....
hmmm ni lahhh muka yg menghina islam

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...