Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 6 November 2012

Superb : [Video] "Dragon Baby", Budak Kecil Berlawan Ala Bruce Lee


Satu video yang menunjukkan seorang budak kecil berlawan ala Bruce Lee telah menjadi Viral di Youtube semenjak dua menjak ini. Filem pendek yang bertajuk Dragon Baby ini telah dihasilkan oleh seorang pengarah filem amatur yang juga bekas pelukis komik, Patrick Boivin yang menggunakan anaknya sendiri sebagai pelakon utama dalam video tersebut, berjaya menghasilkan effect seperti di dalam filem Hollywood.

Di dalam video tersebut, anaknya, Romeo Elvis Bulte Boivin berlawan dengan seekor patung naga yang mencecah 5 juta view di dalam Youtube. Jum layan~





p/s : cool gler beb... comel je baby tuh.. btw, before ni pengarah short filem ni pernah femes dengan video Iron Baby.. apa lagi tggu, pegi tgk kat Youtube.. 

Sumber : Here

6 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahah . smue kt bwh nie mst slalo kne sebat dgn baby nie hahahah

CaTzMeOW said... Best Blogger Tips

haha cumel giler...

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

macam mana baby tu leh jadi hebat sangat?

Anonymous said... Best Blogger Tips

hoho muka bby 2..siyes benar!!suka muka bby yg siyes

Anonymous said... Best Blogger Tips

terer btol org wat 3D tu. i luv u catzmeow :D

Anonymous said... Best Blogger Tips

comey giler..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...