Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 6 November 2012

Cool : Garaj Kereta Yang Paling Mantap Di Dunia (12 Gambar)

Garaj Kereta Yang Paling Mantap Di Dunia.
Admin akan bina garaj ni kalaulah admin ada kereta semewah di bawah ini.

10 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st..

Anonymous said... Best Blogger Tips

1

Anonymous said... Best Blogger Tips

ermmm...pembaziran..smentara byk uit la katakn..nnt dh broke kmpom tuan ni na jual garaj n keta2 dia skali

Anonymous said... Best Blogger Tips

gempak dowh

Anonymous said... Best Blogger Tips

Maaaaaaaaaaaaaaaak aih!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni nak bawak ke kubur sekali ni , ape de halll

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah dia lahir dgn 'golden spoon' biar la..dia mampu..duit dia bukan duit org lain..kita ni senduk kayu jer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada lagi anjing gila yang comment 1st

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

aku ada garaj macam ni kat rumah

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ah..ayat orang dengki.. bawa pg kubur la,mbazir la.. korang tau ke apa dia buat dgn duit dia yg lain? dia mderma ke,apa ke..korang tau?..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...