Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 9 November 2012

OMG : [Video] "Dr Rozmey Style", Parody Gangnam Terhebat Abad Ini


LOL..Lawak habes.. Aku tak tau nak gelak atau nak kutuk.. Tapi bagus jugak la idea Dr Rozmey ni untuk promosi barang-barang syarikat dia.. tak salah kan? Hehehe.. Korang layan jer la.. pastu jgn lupa komen kat bawah yer..


p/s : Amacam? Hebat tak? hahaha.. 

Sumber : Here

29 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm budak terencat akal je

Anonymous said... Best Blogger Tips

adoi tolong la...

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

haha.....cam buduh je.....mnyesal tengok......

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku nak tau bape Dr rozmie bayar kat dowang nih..kesian!

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

TEHERAN – Iran dituduh menyiksa hingga tewas seorang
blogger yang ditangkap karena memberikan kritik kepada
pemerintah. Blogger tersebut, Sattar Beheshti, ditangkap
oleh polisi internet Iran, Fata, di rumahnya di kota Robat
Karim, Iran.
Beheshti kemudian dibawa pihak polisi ke penjara Evin di ibu kota
Teheran. Pihak keluarga tidak pernah mendengar kabar dari
Beheshti sejak ditangkap, sebelum akhirnya pihak penjara
menelepon mereka untuk membawa jenazah Beheshti pulang.
Seperti dilansir Guardian, Jumaat (9/11/2012), Pihak oposisi Iran
langsung menuduh pemerintah telah melakukan penyiksaan
terhadap Beheshti hingga ia akhirnya tewas.
Jenazah Beheshti kemudian dikuburkan di pemakaman
keluarganya. Pemerintah Iran hanya mengizinkan satu orang
anggota keluarga Beheshti untuk mengikuti prosesi pemakaman.
Proses pemakaman tersebut dilaporkan dijaga ketat oleh pihak
pemerintah.
Sebelum ia ditangkap dan kemudian tewas, Beheshti menulis
dalam blognya bahwa ia seringkali mendapatkan ancaman dari
aparat pemerintah. “Mereka mengatakan bahwa ibu saya suatu
saat nanti akan memakai baju pemakaman apabila saya tidak juga
menutup mulut," tulis Beheshti sebelum kematiannya.
“Saya bilang kepada mereka saya hanya menulis apa yang saya
lihat. Namun mereka bilang bahwa mereka akan menutup mulut
saya dengan cara apapun sehingga jejak saya tidak ditemukan
lagi," lanjut tulisan Beheshti dalam blognya.
Aktivis HAM menuduh Iran seringkali melakukan pelanggaran
HAM, termasuk menyiksa tahanan politik disana. Di lain pihak
pemerintah Iran membantah hal tersebut dan menyatakan
negaranya tidak melakukan penahanan karena sebab-sebab politik

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Aku_skandallxx

law aq jumpa kaw pecak kepala kaw !
cm sial la komen2 yg kaw selalu komen at blog niy ...
menyampah aq tgk kaw kat blog ni .

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tngok tkat 0.27 utk mengelakkan bandwith aku abis..

Anonymous said... Best Blogger Tips

sikit pun tak tercuit hati ni nak tersenyum, apatah lagi tergelak.. tak lawak langsung.. puiiihhh!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku_skandallxxx

anak babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku_skandallxxx

anak babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

dia dah buat penat2 korg layan jelah , Yang kprang bising mcm anak sundal ni kenapa ? bnyk makan taik sbb tulah byk mulut .

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo mcm hangin berak kapor la korg nie

Anonymous said... Best Blogger Tips

terencat glew mamat-mamat ni

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

anon 1719 jganla marah2, nanti kena jual....nanti klau dah kna jual, xda org nak beli......

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hei rang orang yang komen kat atas, remember this, you laugh at his style he laugh at ur bank account....

Anonymous said... Best Blogger Tips

video mcm babi kt masa depan nanti aku reka mesin masa dan kembali masa kini dan bagi amaran pd diri aku jgn tgk video ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

aduh anon kat atas aku ni tak heran la klu duit jual ubat yg tak kena approve kesiahatn tu.bukannya boleh bawa masuk kubur pun..bueeekkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

dr.nya bapuk ,orang yg menari mcm sial tu pun nak jadi bapuk...siap tiru step kawan sebelah pula...palui berabis

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

anon atas aku ni pulak palui cam neneknya.....kikiki.....

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips




























































cak!

thehellwiththeworldtoday-_-1st said... Best Blogger Tips

legacy aku ni..kipidap scandal

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg korg ni nk mrh2 knpe ?? mcm r korg tak minat gangnam , p lantak die r nk buat . tu suke aty die , klu korg tak suke . korg diam jerr .. janji die ade perniagaan sndri bkn cm korg yg thu kutuk sane kutuk sini , tapi ape yg korg buat ?? hampeh ! cukup2 r kutuk org , tgok dri sndri lu .. perfect ke x ..

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

patut kalau dr rozmey style, semua orang kat dalam video tu kena buat rambut cendawan

Anonymous said... Best Blogger Tips

@thehellwiththeworldtoday ,,, lme x nmpak ko,,, rindu plak,,,hahaha ko lg best dari akuskandalxxx,,,,merapek jer,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

fakk... video apa ni...report kt youtube sruh delete..

PERKARA YANG ANDA TAK TAHU DEEPAVALI NI JENG! JENG! JENG!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tak kisah pn sbb takde perempuan dlm klip ni. suke tngk laki yg terkinja-kinja cmni tp takpela, skadar hiburan. pstu mcm tak cukup energy je punggung tu nak menari, patut makan produk rozmey kena la kinja2 tu lebih skit, hahaa.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mindfuck

mr.fapson said... Best Blogger Tips

sumpah fucking bloody stupid anak haram video nie...youtube please delete video tu...sueyy tgok video nie...WTF

Anonymous said... Best Blogger Tips

janji diaorg happy, ok la kot.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...