Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 4 November 2012

Serius : Lelaki Bina Bola Gergasi Untuk Selamatkan Diri Dari Kiamat (5 Gambar)

Seorang lelaki dari China telah mencipta satu bola gergasi yang dipanggil 'Ark'. 'Ark' ini dikatakan mampu selamatkan manusia dari hari kiamat. Dia membelanjakan sebanyak RM 750,000 untuk membina bola gergasi ini. 'Ark' ini diperbuat daripada 300 spring, 75 airbag dan juga besi. 

Bangang... 






12 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

wow kelihatan hebat !

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

babi lancau....bola2 jangan sebut......muhahaha!

chenta said... Best Blogger Tips

Entah apa2..

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

chenta suka bola???? Nak main bola abang????

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

boleh terapung tak bola ni? ke masuk laut tenggelam?

Anonymous said... Best Blogger Tips

KiAMAT nanti apa pun abissss

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak sempat kiamat besaq, mai kiamat kecik, habis gitu ja usaha dia.. hehehehe
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

apabila terjadi hari kiamat..terjadinya hari kiamat tidak dapat didustakan(disangkal)kejadian itu merendahkan(satu golongan)dan meninggikan(satu golongan yang lain)apabila bumi digoncangkan sedasyat2nya dan gunung2 dihancurkan luluhkan sehancur2nya maka jadilah ia debu yang berterbangan..SURAH AL-WAQIAH
AYAT1-6

Anonymous said... Best Blogger Tips

BODOH!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

yg bg link mcam fast fit ngan buasir otak tu lagi bodoh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Memang takkan selamat lah kau bongok . sesungguhnya tiada apa yg dapat diselamatkan pada hari kiamat nanti sbb setiap yg ada di bumi pasti akan hancur musnah , kalau bumi pun dah boleh hancur apalah sgt bola kau tuhhh hmmm , bazir je 750000000,,

farah Ariffin said... Best Blogger Tips

tak payah lah cipta benda benda pelik nie... cam mana pun tetap gak tak selamat tak caya tengok lah nanti...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...