Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Sunday, 4 November 2012

OMG : Apabila Remaja Memesan 60 French Fries Large Di McD Jepun (7 Gambar)

Apabila Remaja Memesan 60 French Fries Large Di McD Jepun.
Seorang remaja ingin mencuba sesuatu yang baru dengan membeli 60 French Fries Large di sebuah cawangan McD Jepun. Dia kemudian tweet perbuatannya itu dan mendapat retweet sebanyak 2,000 kali. Ramai remaja yang membaca retweet tersebut datang ke McD unuk melihat sendiri apa yang berlaku. Namun orang lain yang membeli makanan McD geram dengan perbuatan remaja itu kerana mereka terpaksa menunggu lama sehingga mendapat makanan mereka. 

source : stomp

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

FiZi@ZiFi said... Best Blogger Tips

2nd

Anonymous said... Best Blogger Tips

fuhhhh.. lapar siot

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada lagi anjing yang comment 1st, 2nd, 3rd.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mereka anjing...anon 0939 babi hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kenyang ke makan tu je.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mkn fries byk nak wat rekod penurunan berat tertinggi di malaysia cmne gitu

Anonymous said... Best Blogger Tips

kan bgus,,,dye bli bnyk2 pstu kongsi ngan planggan mse tu,,,,

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

apsal bodoh sangat membazir ja... mekdi tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

PEMBAZIRAN ITU SAHABAT SYAITAN

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape ke bangang...dia beli untuk makan la...xde pun fakta yang mengatakan dia membazir...tolol la lu

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin tak reti kira ke?apesal aku kire ade 76???

Anonymous said... Best Blogger Tips

ermm nama pon kapir...bknye d tau pembaziran tu sahabat setan

Anonymous said... Best Blogger Tips

makan sampai mampus!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...