Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 8 November 2012

OMG : Apa Terjadi Jika Buka Pintu Di Auto Car Wash (2 Gambar)


Moral of the story, duduk diam2 sudah time cuci kereta kat auto car wash. tak payah gatal-gatal nak bukak pintu. Kang tak pasal-pasal kene tapaukan pintu kereta.. Hoho..


Sumber : Here

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

otak letak kat lutut cmtu la

Anonymous said... Best Blogger Tips

aparaaa..sian tul

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

1st....dibawah dan diatas aku adalah golongan pengkid penyembah najuib dan anwar ibrahim.....

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

kah kah kah kesian betul ada ke patut bukak pintu masa car wash

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 21:41 golongan yahudi..awas semua...dia dajal 2..anak haram anon 21:41....

Anonymous said... Best Blogger Tips

amik ko da kemek pintu kete

Anonymous said... Best Blogger Tips

aq skandal xxx macam babi,,,anak hasil doggie bodo nk mampos,,,sian bpak ko pnat2 doggie ngan mak ko,,,last2 kuar anak setan macam ko,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni carwash jenis apa ni... main sorong depan belakang. taknah nampak pun. sllu masuk yg RM3 je. penuh mat nepal bangla.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

alahai, sblm masuk tu, x kan x de yg jaga.. kan selalunya ada yg jaga suruh turun hand brake, matikan radio bla bla bla.. entah apa2 entah!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...