Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 10 November 2012

Sadis : Keadaan Dalam Bilik Sewa Super-Kecil Di China (12 Gambar)

Dengan populasi yang begitu ramai, orang ramai sanggup menyewa dan tinggal dalam bilik yang sangat kecil. Dalam bilik ini, semuanya lengkap. Anda boleh mandi, tidur, makan, menonton tv dan bermain komputer tetapi semuanya dalam satu bilik saja. Jadi besar kemungkinan anda akan tidur di tepi mangkuk tandas. Namun, perkara yang paling menarik adalah, mereka nampak gembira dengan kehidupan mereka. :-)) Mereka tak stress giler.

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hazu.. Pertama

ginger said... Best Blogger Tips

yang penting bahagia... :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

Betol betol betol

haxu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mana korg taw bahagia?

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

aku bahagia klau ada rosyam nor disisiku menemani tidurku....

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

kecik2 bilik ni pun, boleh buat pole dance...kau ada?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku_skandallxxx berasal dari puki mak dia,tu pasal la "CIBAI IS PUKIMAK DIA"

fiqueseven said... Best Blogger Tips

bilik kecik mana pon... tetap satu bilik satu komputer..hehehe.. cm iklan pos tahun 1999... satu umah satu komputer..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic last,,,pasangan tu tgh tengok WWE...
big show!!

fiqueseven said... Best Blogger Tips

yeah!!! big show

Farah Zahid said... Best Blogger Tips

umak aiii... kesian tgk mereka..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tv tu kalau hempap kaki mau berlipat gak

Anonymous said... Best Blogger Tips

ape yg sadis ni? aku tgk happy je diorg smua xde pun sedih2. tu pompuan posing maut lg pergh.

WE DO NOT FORGIVE. WE DO NOT FORGET. WE ARE ANONYMOUS. EXPECT US. WE ARE LEGION.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm iklan jek?ada gmbr pompuan tu siap posing giler snap pic sndri. haha.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...