Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 5 November 2012

OMG : [Video] Pekerja Office Mengamuk Kerana Terlalu Stress


Apabila pekerja terlalu stress dengan kerja..macam2 boleh terjadi... Macam dlm video kat bawah nie.. Hoho...


p/s : Kesian kerja member2 dia..abis berterabur.. hoho

Sumber : Here

14 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

luncai said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Mama HannahHakimHayfa said... Best Blogger Tips

Tak pasal-pasal jer...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh punya org..menyusahkan org

Anonymous said... Best Blogger Tips

org tu dah tolong kutip balik n minta maaf tetibe jer die ngamuk x tentu pasal . habis sume pc die angkut .. Mmg tekanan klu keja kt office ni apalgi klu de mslh kt umah ... Ni lahh hidup ,,

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

aku kalau stress kat ofis cam ni, terus jadi the hulk

CaTzMeOW said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

hohohoh..cmni pon boleh??

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini lakonan la kalau tak salah..... tak silap dalm discovery channel ke AXN tak ingatla..dah keluar membuktikan ini lakonan ke real.. ni lakonan sja

Anonymous said... Best Blogger Tips

yang suka mengamuk macam ni ada masalah mental, aku tengok org lain pun sama banyak juga dengan dia, tapi tak mengamuk pun.
kat ofis aku pun ada org macam ni, tapi pelik, kenapa tak dibuang kerja, bodoh betul ketua jabatan aku. Agaknya kalau dah ada orang mati, atau cedera parah, barulah nak diambil tindakan ke atas staf tu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada lagi anjing gila yang comment 1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahhaahaha wekkkkk....

mr.fapson said... Best Blogger Tips

klu stess baca la aku stress giler..leh fap ngan aku

Anonymous said... Best Blogger Tips

fapson, ai sudi tawarkan diri ai kat you :) muehehehe

meeoow !

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...