Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 6 November 2012

Serius : Adakah 'Gangnam Style' Satu Propaganda Semata-mata? (7 Gambar)

Adakah 'Gangnam Style' Satu Propaganda Semata-mata? 
Apa pendapat korang selepas baca penerangan di bawah ini?
Kenapa semua orang nak ikut gaya ini? Tak ada gaya lain ke?

48 comments:

L said... Best Blogger Tips

.-.

Anonymous said... Best Blogger Tips

eleeehhh..skit2 iluminati...
2 sje2 je..da nma pon muzik...
blaah la luu

Anonymous said... Best Blogger Tips

source mane?
letak la source bebal! copy paste je tau.kredit x bgi,bodohnye admiN!!!!!!!!!!

Zamre Cool said... Best Blogger Tips

Oppa gangnam fuck

Anonymous said... Best Blogger Tips

budus punye cerita..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Oppa ganamm pegi jahanam

Anonymous said... Best Blogger Tips

bnyk plak mse nk kaji bnde nih....
elok sgt la tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Op

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 22:34 ang ni xmalu ker dh msuk blog org na maki2..ibarat ang msuk umh org pastu maki2 tuan umh..ang nk sumber p cari sndri..suka ati kt admin la d nk bg sumber ke x..sblm ckp kt org nilai diri snri lu..barua tol

Anonymous said... Best Blogger Tips

loh..semua nak tuduh mcm2.. org yg sebarkan fitnah pn dosa gak tau...

Anonymous said... Best Blogger Tips

oi anon 23:03

pegi mampos la hanjing ank haram!!
pukimak ank haram blog ngn ghumah pn x tau beza?
burit,pegi tadika balek la gi cibai!

Anonymous said... Best Blogger Tips

entoh lerrr

ben xii said... Best Blogger Tips

BENDA PALING LANCAU . UMNO ADA UNSUR ILLUMINATI . KAITKAN

Anonymous said... Best Blogger Tips

skit2 nk relate ngn unsur mata 1 tu. bosan.

Healthy said... Best Blogger Tips

kuat jgak pengaruh iluminati,,,smpai korea

Anonymous said... Best Blogger Tips

korea mmg pengaruh kristian kuat... sblm ni parlimen korea nak luluskn undang2 perbankan islam, NGO kristian korea bantah giler2 punyer...siap buat demo lagi....

DaYaH JeLitA said... Best Blogger Tips

bosannnn....next!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahahahahahahahhahaha...lawak pagi isnin. ceria la sikit baca artikel ni..
ntah2 sumber asalnya ada tulis dekat bawah sekali " anyway this is just a hoax" or " just a joke" tapi para pemforward ni pergi crop bahagian bawah tu. ntah lah...
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

byk2 bende aku baca kaitkan something dgn illuminati, yg ni paling teruk! lame nak mampos, or ntah2, source ni sbnrnye parodi. akun baca pun tergelak je..

Anonymous said... Best Blogger Tips

stupid answer... tula kalo dah tengok orang maju, ada je yang xkena... bodoh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

xde kene mengenala lagu ni ngan gambar2 kat atas ni..sumenye kebetulan je..ade mse lak dorg ni nk kaji cmni..baik kaji je otak si psy ni..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

1 word. Bullshit.

Anonymous said... Best Blogger Tips

achai jahanam style!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

X payah nk kencingla..
Member aku study kat sana...
Org korea mmg kureng skit psl agama2 ni..church pon x byk.
Depa idup atas dasar adat budaya jer byk.
Kat korea pon ade mesjid.
Akupon penah terserempak dgn org muslim korea.
Member akupon ckp xde kaitan langsung dgn jadah2 iluminati ni.
Gangnam tu mmg area elitis jer...lirikpon xde kaitan.
Bodoh punyer melayu.semua nak buat iluminati...bila betol2 ade isu iluminati org dah mls nk percaya dah sb benda2 leceh mcm ni la...
Mgkn itula konspirasi sebenar?

mr.fapson said... Best Blogger Tips

konspirasi dia ialah iluminati la....byk sekarang konspirasi mcm nie....byk palsu dr yg benar supaya nnt org keliru...senang la keje pihak yg berniat jahat nie....WTF

Anonymous said... Best Blogger Tips

abis tu org yang bersenam tepi jalan yg buat jumping jack ( lompat sambil bertepuk tgn) tu buat illuminati juga ler? pergh, semua nak buat anadaian. jgnlah jd lalang, org ckp ye, awk angguk, org ckp no, awk geleng sedangkan tidak terbukti kebenarannya.

Anonymous said... Best Blogger Tips

skit illuminati..skit2 dakyah kristian..mula2 poco2..pas tu gangnam..ape la mundur sgt pemikiran org skrg ni.. bukan kah semua agama menganjurkan berbaik sangka..kenapa??skrg ni pla duit siling baru ade unsur2 illuminati..sampai bila rakyat malaysia nak jd mcm ni?kaitkan sentimen agama shj..sebut pasal ilmiah semua mencarut..sebut pasal seks, rogol,hiburan semua berlagak sbgi juri terulung!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo tul la....skit2 kait dgn iluminati.... blah la oit....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo pk banyak2 nasyid pun bleh disalahertikan..
dari pk macam2 tu baik pegi hafal Quran...
silap2 bleh jadi tahfiz

Anonymous said... Best Blogger Tips

relax lah... jelous sgt ke kat gangnam... bodoh... tarian je pun... tarian lain pn xde kna kutuk.......ckap jer jelous... yang hina gangnam tu mesti x pndai menari mana tak..hahaha... gangnam just 4 enjoy... bangang punya org yg byak komen... bullshitttttt

Anonymous said... Best Blogger Tips

x sangka org yg post comment dalam bhasa melayu( org melayu la kot) kat malaysia ni bodoh2 sume, kuat giler kena pengaruh tarian gangnam mcm beruk baru lepas kena sula dgn tiang lampu jalan raya hingga kan nk backup smpai cmtu skali. Bodoh nyer org melayu zaman skrg

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

ooh sekarang gangnam adalah agenda ilmuninati dan freemason pulak? gangnam itu harommmmmmmmm

Anonymous said... Best Blogger Tips

Jgn ckp bosan, benda ni memg sedang berlaku pun.. drpd mengarut x tentu hal, bgs share fakta2 tentang hal ini.. kn bg pendapat lg bgs dr memaki2 x tentu hal.. kita semakin hampir dgn akhir zaman jd benda seperti ini perlu di ambil serius bkn d pandang sebelah mata... sbb heran sgt tarian ni banyk yg like dlm masa yg singkat pdhal bknnya syok sgt pun tarian ni.. nampk berserabut adalah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Biasa la tu...hati diorang dah dikaburkan dengan hiburan2 di dunia..so biasa la bila org x dapat trima bawaha wujudnya illimunati nih..may ALLAH s.a.w be with us...amin...

Kyosuke Damon said... Best Blogger Tips

oit anon ats aku .. s.aaw ker s.w.t ???!!!

Peace No War!!! said... Best Blogger Tips

assaamualaikum....kite sbgai umat Islam x perlu brgduh sesame sndiri.....lbih baik kite brtnye kpada para ulama yg lbih hebat dalm prkare bgini......peace no war!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

masalahnye ust azhar idrus dh bgtau gangnam style ni haram, ada agenda..., mmg bongok la sape2 kt atas ni yg backup sgt gangnam style lahanat ni!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

UAI ckp haram psal...menari2 tertinja2 betina ngan jantn...pstu pkaian ponpuan terdedah sana sini..bkn nye hram sbb agenda ilmuniti ke apa... apa daaa

Anonymous said... Best Blogger Tips

meleis...

Ijamsuxx said... Best Blogger Tips

tanak komen apa².. cuma nk cakap "Inilah Orang Melayu".. Jgn smpai suatu masa nanti sy malu nak mengaku yg sy ni Melayu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
anon ni lagi lahabau..
skola ke tak.
dia kata ibarat la gile!
ibarat ko tgh tgk kat umah ko.
aku masuk2 umah ko maki ko.
lps tu aku gerak.
hormat orang lain kali.
akal letak kat mane?
kaji dlu org ckp.
jgn tonjolkan kebodohan ko kat org ramai.

Anonymous said... Best Blogger Tips

adoyai,mende ni kan leh wat lagho,
dgn perempuan yg tak tuup aurat,
so xyah la nk bela2 sgt..

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

x yah la kata melayu bodoh.. itu bangsa kita;(

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sudah2..Sudah..hampa semua nk jadi apa kes korea tu ja hampa dok berkelai bukan2... kalau berkelai nk bela islam x mau pulak... sudah2....tutup cerita ni.. Ingat pesanan Rasul kita.. Renung balik apa yg dipesan.. Ni Sampai ada yg tulis Allah S.a.w pun ada... S.W.T la...tutup2...

aLEEamanina said... Best Blogger Tips

Oh, people. It's just another stupid/bloody dance.
Aku tak suka jugak v/clip and lagu dia, tp aku xde la kutuk-kutuk.
Tukar channel radio bila ada lagu ni, dah memadai bagi aku.

Oh ya. PSY akan sedikit sebanyak merosakkan mood aku untuk ke FMF tahun depan... but whatever.
I'm still going.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ganas-Ganas orang Malaysia komen.. Ape nak jadi la... Ramai cakap lepas jer. Marah ok, tapi malaysian da kurang tatasusila...

Nur FatIn aDiLah bT azMi said... Best Blogger Tips

Rentak lagu ni best. tp tu la. ade je maksud tersirat. heshhhhhh

mieya mie said... Best Blogger Tips

erm ... Aq mang xsuka sgt dgn lagu nie ... bodoh sangat ..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...