Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 9 November 2012

OMG : Apa Benda Yang Keluar Dari Hidung Lelaki Ini? (2 Gambar)


OMG!! Apa yang keluar dari hidung lelaki kat bawah ni? Adakah alien? Atau tahi hidung? Menurut sumber, "benda" tersebut ialah sinus infection.. yucks~!!


p/s : Pergh... lendir2 beb...

Sumber : Here

19 comments:

ali said... Best Blogger Tips

Nak terkeluar lunch yg br masuk perut ni....nyesal aku tgk!

FARAH deeb said... Best Blogger Tips

eeeiiyuuuuuu sangaattttt!!!!
My latest Entry :)
Baiti Jannati: Sebelum & Selepas

Anonymous said... Best Blogger Tips

yum yum! dap nye

Anonymous said... Best Blogger Tips

sayang admin. kuarkanlh lgi entry2 mcm ni. muah!

Anonymous said... Best Blogger Tips

nice one!

CT said... Best Blogger Tips

Hihihi...ini yg patut kita tengok, anggap tuh knowledge. Mana tahu satu hari kita mcm mereka. Polip hidung ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

pe 2??? eeee geli sehhhhh ("-____-")

Anonymous said... Best Blogger Tips

that is nasal packing ..cotton budd for nasal area..jika hidung patah atau bleeding..dimalaysia belum dipraktikkan..tp medical2 kat luar dh byk guna..

Anonymous said... Best Blogger Tips

eeeeee.....beasr nye taek idung.

Anonymous said... Best Blogger Tips

auchhhhh..

Aku_skandallxxx said... Best Blogger Tips

yang sebenarnya itu adalah air ketiak....rmai x tahu air ketiak boleh dikeluarkan melalui hidung......

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm bngkai cicak,,,

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

peh aku rasa lepas keluar je benda misteri tu mesti rasa lega gila babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

pundek.. werkkkk aku ingt kluar air ke..ular ke..mcm world rekod tu.. puihh!

PERKARA YANG ANDA TAK TAHU DEEPAVALI NI JENG! JENG! JENG!

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak payah la korang nak yuck2 uwek2. patut bersyukur la korang tak kena, sihat walafiat. nampak orang cmni kena infection ke ape ke, simpati la.

bangang.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ok...kitorang je la yg bangang...ko je yg xbangang...semua ko betul...amik2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

ntah anon 08:01 nokharom ,gua fighter la...jom fight same gue nak try patah hidung ko aku kerjakan

tiger gila said... Best Blogger Tips

korang sume bangang!..hahahahahhahhaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

tiger gila bodoh!!!hahahahaah

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...