Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 5 November 2012

WTF : Gadis Cina Kantoi Buang Air Kecil Dalam Lif (5 Gambar)

Gadis Malaysia Kantoi Buang Air Besar Dalam Lif.
Admin tak pasti di mana tetapi yang pasti memang Malaysia. Gadis  ini tak dapat tahan untuk buang air kecil, jadi dia bercadang untuk lakukannya dalam lif selepas dia percaya tak ada orang yang akan tahu. Namun dia terlupa yang semua lif terdapat CCTV. Mari lihat rakaman si gadis ini. 


UPDATED : Pompuan ni adalah berasal dari mainland China.. hoho..




25 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

satu apa??

Anonymous said... Best Blogger Tips

satu malaysia

chenta said... Best Blogger Tips

1pmpn,1lif, 1camera, 1 taik.. :-D

Anonymous said... Best Blogger Tips

pompuan memang macm tu, kencing dan berak merata-rata, sebab tu kena pakai pampers.

Anonymous said... Best Blogger Tips

mesti cina.. pui aku memang racist...

Anonymous said... Best Blogger Tips

berak tak basuh..puihhkk..Puki Bernajis Mughalazah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin, apsal page ko dah tak boleh right klik? takkan aku nak pergi satu link dan pastu back?

bodoh la ko ni.. abis la kuota aku.. klu lepas ni ko tak release, aku tak datang tengok lagi dah..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh dan bangang betul anon atas aku nie.ko tekan CTRL pastu click left. adui,,,tu la len kali tanye dulu,bodoh melampau2 la hahahaha

mr.fapson said... Best Blogger Tips

wow..
fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap fap v

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin. kalau nak tahu. ini perempuan dari republik china yg datang melepaskan hajat dekat lif tu. kaum2 dia ramai yg menetap di area situ. jadinya bukan rakyat malaysia. dan lagi satu buang air kecil ye, bukan besar. dah masuk berita dah seminggu dua lepas. takkan admin tak perasan.
-ameba

chenta said... Best Blogger Tips

Bgus dh da kbenaran,pdtg dri china berak.

Anonymous said... Best Blogger Tips

anon 1017..woi bodoh, mmg menyusahkan la bansat..aku pkai mouse wireless baring atas tilam pun leh layan blog ni.nk g tekan CTRL mmg myusahkan bodoh. bangsat btl budak ni..org nk senang ko lg nk susah..bodoh tahap dewa.pui

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin tlg fix problem right click ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha..aparaaa xkn xsmpt p toilet..mst dia sakan menggaru sbb pas kencing xbasuh..huhuhuh

Anonymous said... Best Blogger Tips

pakai mouse mahal2 tp x gheti guna..tekan butang scroll tu la der nak open page baru

Anonymous said... Best Blogger Tips

apsal kau blurkan gmbr tu syaiton. tu bontot tu. free tu. grr...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Da Ma Cai?

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

agak2 la nak kencing berak pun... cam takde tamadun punya worang

CaTzMeOW said... Best Blogger Tips

ishk2...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Haha...klaka ak duk bca cmmnt korg ne..adui..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai catzmeow,,,lyn awk lg best dari komen kt ats nie,,,psal mouse je kut,,,tu pon nk gado,,,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Thanks admin sbb ubah balik tajuk.
-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

psl right click pon na jd issue...WTF

Anonymous said... Best Blogger Tips

ngapain aja sih kamu jadik ngini..kok ngompol..

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu memang mcm tu..kutuk2 org cina berak x cuci tapi nak juga kongkek amoi cina...hahahaha..aku bukan cina.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...