Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Saturday, 10 November 2012

Cool : Tayar Basikal Tanpa Udara Yang #Awesome (8 Gambar)


Inovasi tayar tanpa udara adalah tahan lama, ringan dan tidak mudah pancit. Tayar unik ini telah direka oleh Brian Russell, pencipta untuk Energy Return Wheel. Getah yang diregangkan pada rod karbon yang boleh laras akan bertindak seperti spring.

Tidak memerlukan udara bermakna tayar ini tidak akan mempunyai masalah untuk pancit, rosak atau pecah. Jadi, anda boleh meluangkan masa dengan lebih banyak dengan basikal anda daripada menghabiskan masa untk membaikinya.







p/s : Kan senang...

Sumber : Sochai

9 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

satu

Anonymous said... Best Blogger Tips

terbaekkk...

Anonymous said... Best Blogger Tips

regang getah?
tapi still haus bila da lama2 guna kena la tukor gak
tapi xyah runsing pasal masalah bocor atau meletup jer la

Anonymous said... Best Blogger Tips

lepas ni utk motosikal lak...xyah risau tayar pancit...

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku dlu kecik2 dah naik basikal tayar xde angin. x heboh pon.

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous kah kah

Anonymous said... Best Blogger Tips

ada lagi anjing gila yang commet satu

Anonymous said... Best Blogger Tips

yaaa mmg durable, airless, dan light weight tapi harga satu tayar tu berapa??

WE DO NOT FORGIVE. WE DO NOT FORGET. WE ARE ANONYMOUS. EXPECT US. WE ARE LEGION.

Anonymous said... Best Blogger Tips

pki tayar mati time kck2 ok je...amcm....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...