Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Monday, 20 January 2014

OMG : Cara Menyembuh Kanser Terkini - Minum Air Kencing Lembu Yang Masih Dara (7 Gambar)

Cara Menyembuh Kanser Terkini - Minum Air Kencing Lembu Yang Masih Dara.
Ingat mesti lembu yang masih dara dan minumlah air kencingnya. Entah boleh pecaya ke tak ni. 

59 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

asid urik menyembuhkan penyakit. yeah right..
-mymy

Anonymous said... Best Blogger Tips

mohon botolkan dan hantar ke kelab2 malam-gantikan air kencing setan

Anonymous said... Best Blogger Tips

dara apa tetek laboh mcm tu?
mohon mymy jaga tetek sendiri supaya tidak laboh seperti lembu itu!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

apsal tak makan taiknye sekali... kot2 dapat menyembuhkan buasir...

keling nie tak habis2 ngan bodoh...

P.Preity Petry said... Best Blogger Tips

Lembu dara ker? Kenapa tetek lembu tu besar, pas tu ada anak lembu kat sebelah dia. Konpius2

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodo..

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua atas ni bodo termasuk mak bapak korang ... kecuali aku

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

inilah dia si jali2......lagu nya enak lagu nya enak merdu skali.....


abg keje.......shift malam

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi Juan..mak dia ni yahudi lahanat bapak dia pulak keturunan israel...jadi si fauzi juan ni pulak anak haramjadah serta mak bapak dia pun keturunan haramjadah...kah kah kah ketawakan dia...hahahahahahhahahahaha

husna farisatul aliya said... Best Blogger Tips

Jijiks...xde akal nk pk..najis pn men rembat je.pengots

King Juan said... Best Blogger Tips

Hye Husna...nice meet ur

King Juan said... Best Blogger Tips

Anon ats ni lg la....mak babi,ayah tenuk...bermakna anda seekor babi berkacukan tenuk...otomatik anda seekor binatang

Anonymous said... Best Blogger Tips

King Juan ialah seekor lahanat pemakan najis kencing lembu janda!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

apelah semua ini


#abg Jose

Anonymous said... Best Blogger Tips

Nk muntah uhuk2

Anonymous said... Best Blogger Tips

kau try jilat lubang buntot aku! baru tak muntah!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini dia si jali-jali
lagunya enak lagunya enak merdu sekali
capek sedikit tidak perduli sayang
asalkan tuan asalkan tuan senang di hati

palinglah enak si mangga udang
hei sayang disayang pohonnya tinggi pohonnya tinggi buahnya jarang
palinglah enak si orang bujang sayang
kemana pergi kemana pergi tiada yang m’larang

disana gunung disini gunung
hei sayang disayang ditengah tengah ditengah tengah kembang melati
disana bingung disini bingung sayang
samalah sama samalah sama menaruh hati

jalilah jali dari cikini sayang
jali-jali dari cikini jalilah jali sampai disini



abg keje......shift malam....

Anonymous said... Best Blogger Tips

kocik2 jago kobau.. bilo bosar den merantau..


#abg jose AJL

Anonymous said... Best Blogger Tips

http://stayreward.com/index.php?share=35748
jom klik link di atas, boleh jana pendapatan sampingan,... hehee

Anonymous said... Best Blogger Tips

merantau kepala abah kau!

#abg jose AJL (Abg Jubor Lembu)

Anonymous said... Best Blogger Tips

sang pengliwat tak dpt masuk jepun.. baik pegi india.. liwat lembu

Anonymous said... Best Blogger Tips

liwat mak kau bulih?
-sang peliwat jepun

Anonymous said... Best Blogger Tips

boom power..mmg berkesan tuk pakaian anda

-abg jose

Anonymous said... Best Blogger Tips

Gempar!! admin lama xpost sbb ditahan di imegresen japun. #pray4admin

Anonymous said... Best Blogger Tips

hai.sy nk kongsi cara mudah nk dpt duit dlm usd..just register n share link anda.sy dh try n mmg mnjd..klik link utk mdftr skrg:)
http://stayreward.com/index.php?share=37563

Anonymous said... Best Blogger Tips

lagi mudah nk dpt duit ialah dgn tadah jubor kau kat abg non

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

to anon 23:37:
sial gila mulut ko.mak bapak x ajr agknya.kecik2 xnk mapos dh bsr mnyusahkn hdup org.xnk dgr sudahla sial.xpyh buat.mulut mcm babi.org nk bkongsi info.bkn mcm ko.bodoh mentaliti mcm org xda IQ.mmg sial rosakkn mood aku bca komen bdoh ko tgh2 mlm ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak suka komen aku jgn duk Malaysia bangang!
mulot cam kimak!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

mulot ko la cam kimak.blah la ko dr tmpt org dpt info ni.xssuai utk org xda otak mcm ko.ko lg xlyk ddk malaysia.anjing

Anonymous said... Best Blogger Tips

to Anon 02:02
anda selayaknya digelar babi..kebabian anda tidak ada dimana2....harap anda faham...



-Nuck Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

butoh pak hang!

-Fauzi Juan

Anonymous said... Best Blogger Tips

pak hang mesti pernah hisap butoh pak aku



-Nuck Juan

awek seksi said... Best Blogger Tips

yuckk...msti mulut bau hancing

Anonymous said... Best Blogger Tips

pak hang gay dgn pak dia ka!
hargh tuih mcm gampang!


-anon poksu kocak

DOT COM said... Best Blogger Tips

Admin you should view the comments before you let it being post....... Tahniah pengkomen di atas telah pun saya buat laporan di SKKM

Anonymous said... Best Blogger Tips

copy, paste link ni klau nk duit...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nk share apps yg bleh bg kita duit klau kita on9 bjam2 sehari gne apps ni:)
http://perfectapp.perfectinter.net/?Refid=d61b13bb0e

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm mana nk tahu dara x dara? pengotor la weh......tp kt malaya lembu blh dok kondo

Anonymous said... Best Blogger Tips

Blog nie da xleh blah da..sllu jea update lmbat..LOOSER!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko tengok la anon yg komen dkt ats...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin pegi brcuti la tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tak suka? buat blog sendiri la bangang!
-admin

mohamad nasmizi mohamad sidek said... Best Blogger Tips

cara buat duit online tanpa modal dan cari orang
http://stayreward.com/index.php?share=82055

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin tgh buat persiapan utk bertanding di kajang!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

kajang abah kau!

Anonymous said... Best Blogger Tips

It's nice to meet you.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Admin hidup lg ke?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku bosan dgn sikap korang semua,yg Suka maki hamun dlm blog Nie.
-admin-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Mana admin nie??? :(
-anak dara-

Anonymous said... Best Blogger Tips

hye

Anonymous said... Best Blogger Tips

Fauzi Juan patut minum air kencing tu supaya otaknya sembuh!
-ameba

Fãūzí Juän said... Best Blogger Tips

ameba, jgn mudah trpedaya dengan fake Fauzi Juan tu...selama saya berkomen, jarang sekali saya mencarut...anda pun mesti tau yg mne fake dan yg mne real Fauzi Juan...saya hanya akan mencarut sekiranya saya ducaci dan dimaki hamun oleh Anonymous...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dapat duit mingguan..
http://visitpayment.com/?ref=14311

ahmad said... Best Blogger Tips

admin dah meninggal ke (0.o)? al-fatihah...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Aku kenal fauzi juan ni, dia main kereta kontrol kat kuching, sarawak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

jom join http://www.theweeklypay.com/index.php?share=222997

Anonymous said... Best Blogger Tips

lamenye admin x update .

Carlos Santiago said... Best Blogger Tips

lama betul tak datang sini....

admin
bankami.net

saper nak petua kesihatan

blogpetua.blogspot.com

Anonymous said... Best Blogger Tips

pukimak punya Fauzi Juan, kalo aku jumpa kau, aku potong kote kau, biar kau jadi pondan betul2

-ameba

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...