Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Friday, 30 December 2011

OMG : Gadis Cantik VS Ustaz Azhar Idrus - Isu Bonceng Motorsikal (Gambar)

Gadis Cantik VS Ustaz Azhar Idrus - Isu Bonceng Motorsikal
Apa komen anda? Mungkin perempuan ini kurang faham apa yang disampaikan oleh Ustaz..:-))




source

73 comments:

L said... Best Blogger Tips

HAHAHAHAHHAHAHAA

_Kambing AbstrAct_ said... Best Blogger Tips

bongok pnyer pompuan!!kalau dh bodoh tu bodoh jugakla ko.xfaham bahasa ustaz tu perli dalam melawak?BODOH!!

hatecrew said... Best Blogger Tips

2 la..org soh blajo xnak...bodoh btoi pnpuan ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bengap nk mapus perpuan ni!

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm ni la komen org yg pendek akal...ada dia compare naik moto ngn bersetubuh...
sape2 nk berdebat pn kalah klo nk bercakap ngn org x kurang faham hukum agama.......

Anonymous said... Best Blogger Tips

otak lembu nafsu kuda pompuan neh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

apabila kebodohan menguasai diri, klua komen pun tahap bodoh sombong...susah mengajar org yg xpaham2...sedeh sgguh...ape pnye pompuan la... nmpk naw hidayah xsmpai kat hati...so sad..

Anonymous said... Best Blogger Tips

nih kalau teserempak ngan aku nih komfem kne penampar free nih...

ajib said... Best Blogger Tips

moga allah ampunkan dosa kite dan beri hidayah kepada mereka..insya allah..amin..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bodoh nye betina~~~
aibkn diri sendiri~~~
klu dh cetek n tak fhm cube blaja lg~~

Anonymous said... Best Blogger Tips

ustaz mmg dilahirkan bodoh pon...x bleh disangkal...bodoh tahap anjing!!!!!!!!!!!!!!!! anjing pn x bodoh cm ustaz......sial ustaz!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah tau bingai tahap dewa,,bodoh dn jahil tenteng agama pastu nk salah kan org terang2 ustaz tu ckp pon tak paham,,,lagu inggris ko paham plak maksud nye,,,wei perempuan jahanam binatang lagy mulia lah dari ko yg ada akal tapi letak dlm lubuk yg hitam

Anonymous said... Best Blogger Tips

ahahaha~~~
da sangap la uhhh....
kot ye un nk melawan.. tp jgn la menpk kn awk 2 lol...
wat malu bangsa n kaum jerk..
haih..
=.=

Anonymous said... Best Blogger Tips

YA ALLAH YA TUHANKU...KAU PERCEPATKAN LAH KIAMAT AGAR MANUSIA TAHU KEKUASAAN MU...MEREKA TELAH PUN MEMPERKECILKAN DIKAU.

Anonymous said... Best Blogger Tips

adohai.... mcm ni pny prempuan pon ada k...
mst subjek agama islam failed masa SPM nie

Anonymous said... Best Blogger Tips

belajar agamanya x tapi dia yang banyak keluar hukum.orang yang banyak ilmu agama pun dikatanya bodoh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm natang ang cakap ustaz bodoh. kalau orang agama pon ang xbuleh nak hormat jaga bahasa, xheran la dgn mak ang pon ang perhanjeng kan ja. tu dia kalau tadak akai. @Anonymous

Judd said... Best Blogger Tips

gampang..slamber die jer ckp ahli ulama islam bahalol..die 2 yg bahalol xsdar diri sbnr nyer..the ustaz is being SARCASTIC..bapak bodoh nyer..tu la die, gi sekolah nk jd pndai..math, sains, english pndai..ble smpai bab agama FAIL

Anonymous said... Best Blogger Tips

CETEK ILMU AGAMA dak POMPUAN ni..... g terjun lombong.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

ni la jadinye bile dah jahil..

stiletto ungu said... Best Blogger Tips

masalah betul dak pompuan nih.. boleh dye twist lagi ayat ustaz tuh.. memang tak nak masuk syurga la nih...

jiwa amirul said... Best Blogger Tips

terserlah kebodohan prempuan 2..yeah.

shidi said... Best Blogger Tips

'aku boleh berdebat dengan 10 orang yang berilmu, tapi aku tidak boleh berhujah dengan seorang yang jahil' - Imam Syafie

Anonymous said... Best Blogger Tips

minah 2 lurus bendul,,xreti pk mksud t'sirat..
sah SPM lu fail BM sb xleh wat rumusan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

kata-kata Imam Syafie; aku boleh berhujah dgn 10 org ilmuwan tetapi aku pasti kalah jika berhujah dgn seorang yg jahil kerana org jahil tidak pernah faham landasan ilmu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalo nk thu perempuan adalah salah seorang yang telah murtad.Korang boleh tgok page kat FB MURTAD in Malaysia and Singapore.Kat sini ada org islam yg telah murtad.Dengan perangai yg jijik,diorg menghina agama islam!!!Bertindak untuk hapuskan page ni...

Anonymous said... Best Blogger Tips

perempuan ni dh murtad..dh x knal agama islam.sbb tu die jd bodoh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

dh la murtad.Nak hina AGAMA ISLAM yg suci ni knp??Pemikiran otak yg sgt cetek...Terima la balasan dari ALLAH.Jgn nk berlagak la hidup kat dunia ni..Ingat la manusia...selagi sihat,boleh la nk berlagak...sekali kene langgar tarak,baru nk insaf...kepada Org2 islam yg dh murtad,dgr ni..ALLAH itu maha besar...Dan dia yg menciptakan manusia..

Anonymous said... Best Blogger Tips

btul tu...perempuan ni dh murtad..aku dh tgok page Fb tu

Anonymous said... Best Blogger Tips

muka tak lawa jgn guna gmbr YUI la weh... apakaHELL...

Anonymous said... Best Blogger Tips

2la bangang tahap binatang.. klu da bodo 2 diam jela.. sape2 tlg bagi name akaun FB die.. aku nak gegar minah ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tanda2 akhir zaman.. ilmu agama diperlekeh.. artis disanjung, ulama dan ustaz dibenci.. ape nak jadi umat kita ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ko ni knp rr ckp cm tu ?

Amira Zainudin said... Best Blogger Tips

simply said, yg bengong adelah perempaun tu, bukan nye ustz..
dahlah guna DP org len, agak xberani lah tu nk letak DP muka sndiri..
mmg sah COWARD!

Anonymous said... Best Blogger Tips

SPM tu penting yer adik2 sekalian..klau x..jadi mcm tu lah...jadi bangang x brtmpat..

DOWNLOAD OMBAK RINDU DI SINI

DOWNLOAD DATIN GHAIRAH DI SINI

Anonymous said... Best Blogger Tips

lol...gambar YUI dia pkai...

Anonymous said... Best Blogger Tips

name betina ni Awan Intankucipak...korang boleh tgok page Murtad In malaysia and singapore..btina ni dh tukar gmbr..ltak gmbar org pkai tudung

zulfikar hazri said... Best Blogger Tips

ala tu pemahaman dia, pemahaman logik seorang yang tak mahir hukum...

kalau korang nak dakwah dia, dakwah lah dengan hikmah dan logik balik.. ni tak, maki hamun..

kau harap dia terdidik dengan maki hamun.. sama je pun korang ngan dia.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Camni lah..kita ramai2 doa agar dia sedar atas perbuatan dia itu.. Harap dia pk dulu sblm buat statement...hukum agama jgn dipersendakan..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pompuan sial~ main la ngan bf ko tu smpai mampos!!! bodoh..mati lagi bagus..muke cantik otak tara pa guna wei??? FAK YU!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha bodoh pny BITCH!!!!

nenek sihat said... Best Blogger Tips

NI LAAAH NK MELAWAK PON JAWAPN DIE KURANG AJAR. NK WAT CAMNER KN?

Anonymous said... Best Blogger Tips

betina tu same cam babi makan TAIK sendiri..idup dgn najis..akn najisla pmikirannya,,laknat ko betina babi..

Anonymous said... Best Blogger Tips

tuka tajuk topik nie..bukan wanita cantik vs ustaz tp betina babi vs......

Anonymous said... Best Blogger Tips

pompuan2..main la dgn laki byk2..lame2 pepek kau hitam jugak..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Perempuan tu sial! sundal! Bangang! ORANG PERLI TAK PAHAM2 PULAK! POMPUAN GINI YANG SENANG KENA DENGAN LELAKI! BANGSAT!

Anonymous said... Best Blogger Tips

serius pompuan tu bangriang,,perli dgn btl pun xfhm,,bengriong

Anonymous said... Best Blogger Tips

sah ade masalah dalam pemahaman...

lembunakjaga said... Best Blogger Tips

that awkward moment when Ustaz Azhar Idrus' sarcasm is too high

Anonymous said... Best Blogger Tips

die dgar x abes

Anonymous said... Best Blogger Tips

:) .. ada ke orang nak naik motor bertiga ? lagi-lagi kalau bapak gf dia ada .. mesti la takde ..

susah kalau amik ayat sekerat-sekerat ni .. mcm kalau kita amik ayat al-quran yang x hbis .. mesti lain maknanya .

hope that girl sedar akan kesilapan dia .. selagi masih terbuka pintu taubat ..

teh' o said... Best Blogger Tips

bukn gmbo sdiri pown tuh,
nta2 hodoh giler. pfft.
ilmu x cukup na sound2 org.
fullstop.

Anonymous said... Best Blogger Tips

"Aku akan menang berdebat dengan 1000 org yang berilmu, tapi aku akan kalah dengan 1 org yang bodoh bangang....dan sengal..."...fikir2kan lah..hehe...

Anonymous said... Best Blogger Tips

nak kte bangang mnusia jgk..ad akal...
suruh pegi skola perabih duit mak bapak ja...
ilmu satu habuk pon x msuk...
x fhm antra sindiran dgn pkara srius...
bangang pnya betina...

DoubleProfitFx said... Best Blogger Tips

tak yah layan..dia pun tak pakai tudung, pas tu nak persoalkan seorang ulama.. klu layan sekali dgn kita jadi bodoh.. biarkan jer.. klu debat dgn jenis mcm ni, sampai kiamat pun dia yg menang.. sebab dia JAHIL DOK TAHU MENDE.. kesian!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

bangan tol pempuan neh

Syalia said... Best Blogger Tips

fikir dulu sebelum burukkan orang.

Farhana Suhaimi said... Best Blogger Tips

bergenang air mata aku baca status n komen budak ni.
astaghfirullah~

Anonymous said... Best Blogger Tips

haha iklan pompuan bodo.

Huda Diaz said... Best Blogger Tips

ada sesapa boleh bagi tahu macam mana nak bersetubuh kalau terhalang dengan manusia lain?
HAHAHAHAAHA

bodoh sungguh perempuan tu XD

Anonymous said... Best Blogger Tips

"AKU MAMPU BERHUJAH DENGAN 10 ORANG YANG BERILMU, TETAPI AKU AKAN KALAH DAN TEWAS KEPADA SEORANG YANG JAHIL KERANA MEREKA TIDAK MENGETAHUI AKAN LANDASAN-LANDASAN ILMU"
IMAM SYAFIE

Anonymous said... Best Blogger Tips

Seriously aq ckp betina nie ta phm ape yg ustaz Azhar ckp...aq sndrik phm..
Bengong btol

Anonymous said... Best Blogger Tips

org tak pernah dgr majlis ilmu/agama.. mmg la cmtu jadiknyer. pstu hati keras. erk. kalo stakat jahil tp nak blajar ilmu, boleh terima lagi. ni dahla jahil, pstu taknak blajar. grrrrr.

Anonymous said... Best Blogger Tips

astagfirullahalazim.....
subhanallah....ade lg ke manusia yg cetek akhlak, cetek ilmu, cetek adab....
btol2 xtakot dgn hukum Allah....
Ya Allah, jauhilah kami dari org2 yg mempersendakanMu....sesungguhnye azabMu sgt perit sekali....nauzubillahminzalik.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

korg anon kt atas ni...Ckap pnya main alim..Ckp ptnda akhr zman la...tp korg ni lg truk dr pmpuan ni....pe nk jd la..2 la ssh alim sgt...Melayu la ktakn...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@_Kambing AbstrAct_

tula bdoh pmpuan ni x phm bahase perli lawak uai..

Anonymous said... Best Blogger Tips

belaja samapai mana ni,lambat pick-up sungguh otak tu,dah berkarat ker x tahu nak guna...UAI sindir dalam melawak...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Eddward: Pompuan ni aq penah jumpe kat FB lame aq but FB lame aq sudah kene hack, and by the way this girl is Asian not malay. Hope you guys notice.

Anonymous said... Best Blogger Tips

salah sorang manusia yang berakal sampah hahaha

Penawarduka said... Best Blogger Tips

berlarilah wahai sahabat2 semua..jom sama2 kita melarikan diri..jadi pelarian..pelarian warga malaysia..apa yang aku merepek ni?? nak makan kerepek?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ustaz azhar idrus pon ade cakap kekadang pompuan ni mmg bodoh haha


Panji Hitam

Anonymous said... Best Blogger Tips

perempuan ni memalukan kaum hawa lah
n lagi satu ..
kau tak layak nak gelarkan org yg berilmu tu BODOH
..kau tu yg BODOH sebab tk faham ape yg dimasudkn ustaz nihh...
muka cantik mulut kuang ajar tak guna jgak..
adap tade

Anonymous said... Best Blogger Tips

jgn dok layan budak ni..kiter layan dier kiter sama jadi bodoh...dh2 jom buat keje berpekdah skit

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...