Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Wednesday, 19 December 2012

Serius : Rumah Bawah Tanah Dibina Menjelang Armageddon 21 Disember (10 Gambar)

Rumah Bawah Tanah Dibina Menjelang Armageddon 21 Disember.
Admin tak pasti nak percaya yang 21 Disember adalah hari kiamat atau tidak. Apa-apapun kita cuma perlu bersedia dari segi kepercayaan kita. Namun di USA, mereka ini membina rumah bawah tanah yang dikatakan mampu selamatkan mereka dari hari kiamat 21 Disember nanti. Mari kita lawat rumah mereka ini.

20 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau konsep resort macam ni pun best gak.. atas buat balkoni@beranda je nak tengok view...

Anonymous said... Best Blogger Tips

bagus... klau gempa bumi??

Anonymous said... Best Blogger Tips

bgus idea tu.salah satu cara yang unik..kalau btl2 buat boleh buat duit..orang skrang suka cari tempat yang brcuti yang mempunyai keunikan sndri..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Tak sangka admin boleh berasa was2 dgn kuasa Allah. itu semua karut. hanya Allah je yg menentukan bila kiamat akn brlaku. bnda simple.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kiamat itu rahsia ALLAH kita tiada hak untuk meramal !

Anonymous said... Best Blogger Tips

apelah dorg nie pk..ingt kiamat tu musnah sume atas bumi je ke? gunung ganang pon leh tercabut..inin pulak bnde alah yg tanah lm tanah nie...ish2...ape2 pon sentiasa taubat byk2 bg yg muslim...ajal xkire tarikh

ben xii said... Best Blogger Tips

haha yang ironinya 21hb jatuh pada hari jumaat. dalam islam kiamat memang akan berlaku pada hari jumaat. tapi belum ada tanda tanda besar:imam mahdi,ya'jud makjud,nabi isa.so chill people kiamat bukan lusa. just prepare your pahala lewls

Prince of Noob said... Best Blogger Tips

tak pasti nak percaya??? tak payah percaya la ramalan2 ni bro

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kiamat pasti datang, tapi tak sesiapa pun tahu bila ia akan berlaku, melainkan Allah. S.W.T. (malaikat Israfil peniup sangkakala utk kiamat pun tak tahu)
Ini pulak manusia biasa.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ben xii - i setuju dgn you. Orang kita dah mula jadi panik tak tentu pasal, sedangkan tanda2 besar belum sampai lagi. Tanda kecil tu memang lah dah ada.
Yg patut kita gusar ialah kiamat kecil, yg ni anytime dia datang terjah, takde tanda2 punya (*kecuali paper metro, wajib ada cerita tanda2 nak mati)

-ameba

Anonymous said... Best Blogger Tips

lame2 mati gak... comferm ke dia taman bende tu xtertimbus... kene tempat tu tertimbus, dah xyah nak susah2 org nak gali kubur...

Anonymous said... Best Blogger Tips

kafir yang bangang lagi bodoh..admin pun bangang jgk..

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

dah takde keje..

LAWAK:RITUAL MANDI BUNGA DI AFRIKA!
MUNTAH:GAMBAR PONDAN AFRIKA YANG PASTI MEMBUAT ANDA TERMUNTAH!
SERAM:PEMBEDAHAN TUKAR JANTINA DARI PEREMPUAN KEPADA LELAKI!

mr.fapson said... Best Blogger Tips

ni bodoh nama nya...biasa la org kafir...

Anonymous said... Best Blogger Tips

korg smua bodo nk mampus la
admin tu tlg post jer..bkn dia join bt rmh bwh tnah tu.
korg xsuka korg jgn baca.
kcik2 xnk mampus bsar2 pndai internet nk nyusahkan org.

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin nak share la.. ko ni x baik buruk sangka

Neelofadiehardfan said... Best Blogger Tips

Sokong anda Anon!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bodoh ke admin ni?x pasti nk prcya atau tdk?hari kiamat mmg wajib percaya(beriman),yg pastinya mmg akn berlaku hari jumaat.Nabi sendiri x tahu ttg tarikh sebenar kiamat,org kafir dok prcya dgn tarikh ramalan tu sbb dah smstinya jahil.Yg admin was2 ni pahal?mana 1 hang pgg?

Anonymous said... Best Blogger Tips

org barat..bodo2 dalam bab2 kiamat..hehehe
belajar sampai phd pun.....soal agama 0...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...