Utama

Utama 2

Geng Stress

Kongsikan Entri Kami

Thursday, 14 February 2013

OMG : [Latest] Remaja 19 Tahun Bunuh Diri Di Berjaya Times Square (5 Gambar)


Sebentar tadi, jam 11 pagi, mayat seorang wanita ditemui di lobi Berjaya Times Square shopping mall, berhampiran booth U Mobile. Mayat gadis cina yang dipenuhi darah itu dipercayai telah terjun dari tingkat 6 shopping mall tersebut.





Sumber : Here

99 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

O.o

Anonymous said... Best Blogger Tips

cina...naseb bukan melayu..klau melayu lg terhina...:P

Anonymous said... Best Blogger Tips

moral : xpayah la beriya sangat sambut valentine day..

Anonymous said... Best Blogger Tips

olang cina... Bunuh diri xbunuh diri. Pun tempatnya tetap sama..n

Anonymous said... Best Blogger Tips

tukaq kerajaan

Anonymous said... Best Blogger Tips

lepas ni Berjaya Timesquare akn jd tempat yg berhantu....

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

Melayu paling banyak kes lahir dan buang anak luar nikah dalam tong sampah. Best kan?

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu bukannya bagus sangat. tengok statistik kes buang anak, kes rogol, kes bunuh.. semua u orang yang buat!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous
kira cina tuh baik sgt lah ? korang boleh lah sembunyi , sbb main bakar je. melayu tak main bakar .

Anonymous said... Best Blogger Tips

wtf with this country? melayu cina nak tuduh menuduh? will this bring the poor soul back? RIP

hafiz mohamed said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

korang nak ngutuk melayu pehal ? yang cina pakal je takde batasan pergaulan , ramai dah LODOS ! takde dara semua . eleyh . kalau kau nak tgk sgt cina baik sgt ? tgk nih ! --> http://relax-lu.blogspot.com/2012/01/18-pasangan-remaja-cina-kantoi-buat.html . nak lagi ? carik sendirik lahhhhhhhhhh ~

Anonymous said... Best Blogger Tips

Kalau menghina ugama lain. Tempatnya dineraka juga. Inilah ajaran yg kau perolehi

Anonymous said... Best Blogger Tips

memang la kitorang paling ramai buat hal. dah kitorang rakyat majoriti kat sini. ko tak puas ati ko gi mampos la blah tempat laen. aku rasa kat negara China pon sama gak kan, cina paling banyak buat hal sebab majoriti rakyat Cina. kat India pon india gak banyak buat hal sebab majoriti rakyat india. sama la malaysia melayu banyak buat hal sebab penduduk banyak melayu.

dungu tol.

Anonymous said... Best Blogger Tips

sudah lah tu. tak baik bergaduh. masing2 ada kebaikan & keburukan. just saying :)

Faaiz Putra said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... Best Blogger Tips

sudahh!! jgn nk bergaduh sesama kaum..nk peristiwa 13Mei berulang ke?? isy3...

Anonymous said... Best Blogger Tips

SUDAH..jgn gaduh..
melayu ke..cina ke..india ke..
kalo dh tertera kt ic kiter tue warganegara...
kita semua rakyat malaysia...
buruk ke baik ke...rakyat negara kita gak...
Xda sebarang agama punn du muka bumi nie yang menyuruh kita wat jahat..saling hina mengina..keji mengeji...
menghalalkan yang haram..xda..
semua agama menyeru kepada kebaikan..
apa yg kita perlu buat..sentiasa bersatu..jaga nama baik negara kita..kekalkan budaya kita..
amik teladan dari setiap keburukan@ kejadian..jangan nak blame each other..
apa pun kita semua satu malaysia..
peace yooo!!!

Naz said... Best Blogger Tips

yg begaduh melayu vs cina lagi bodoh,due2 bodoh,xkire bangsa pun buat benda jahat ni,yg korang nak bising2 cina ke melayu apehal? rakyat Malaysia dah dikotori dgn perkauman yg trlalu kuat. Bodoh.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku tak kira.. ini semua salah kerajaan!.. rasuah semua ni.

Anonymous said... Best Blogger Tips

betul apa naz cakap.
dua dua melayu dan cina yg bergaduh kat sini
agak bodoh bodoh alang juga lah.
orang lain sibuk buat benda berfaedah,
tingkatkan ekonomi sendiri, berkerja keras,
korang nak saling benci membenci antara satu sama lain.

eh taknaklah lama2 sgt kat sini, nanti aku pun turut sama membodohkan diri.

Idati Malek said... Best Blogger Tips

org lain yg mati, org lain yg sibuk bgaduh.
bgaduh cara racist bukannya boleh idupkan budak yg bunuh diri tu balik pun.
ambik lah iktibar, sibuk sngt nk bgaduh.pegi join muay thai sana la.

Anonymous said... Best Blogger Tips

BODOH

dean said... Best Blogger Tips

haha.. aduhai.. kronology komen yg menarik..

Anonymous said... Best Blogger Tips

LIKE

Anonymous said... Best Blogger Tips

AKU BENCI PERKAUMAN.

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah mati sudahlah.siasat bf dier.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Biawak gaduh ngan babi...mcmni jdnya
Kita semua bangsa malaysia...jangan gaduh2 boleh...

jack ham said... Best Blogger Tips

die nk belajar terbang tu...ahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Daripada korang gaduh kt sini baik la tolong mak atau isteri angkat pakaian...dah nk hujan ni. org Islam, ingat, Rasulullah melarang kita menghina agama lain. Yang mengutuk simati tu pun ingat, turn kita esok tk tau lg mcm mana...entah2 lbh aib. Benda mcm ni pun nk jadi bahan dan isu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Paling bodoh yg mempolitikkan kes ni

Anonymous said... Best Blogger Tips

hoihh..hoih..ni apehal komen racist2 lak...dah terbunuh dah tutup cite..hok hidop jangan berbunuhan sude...komen tak kne ngan tajuk post lgsg..phuihh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu, cina, india dan apa bangsa sekalipun sama je... tak payah nak tuduh2, maki2... dan apa kena mengena pulak dengan orang yang bunuh diri ni dengan rasuah?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ada orang mati kot? Ada parents kehilangan anak. Adik beradik kehilangan sibling. Yang korang nak gaduh2 pasal cina melayu ni kenapa. Have some respect!

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha...patut la xmaju2..masih bgaduh sesama bangsa rupanya..yg penting kita jangan jadi bongok,sudah la..xkisah agama apa,bangsa apa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sedihnya. Kesian family dier. :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

Melayu Cina India, kita sumer ada hati, jantung, otak, darah, urat saraf. Mati hidup takder kene mengena ngan kaum.

Dont be a racist faggot.

Anonymous said... Best Blogger Tips

loh org bunuh diri jadi isu kaum2 pulak... takde kaitan kot. matang la skit otak tu jgn jadi bongok.

Anonymous said... Best Blogger Tips

korang gado2 bukan leh bgunkan minah tu pon

Aizad LFC said... Best Blogger Tips

Asal usul asia semua melayu... yaaawwnnn ngatuknya

Anonymous said... Best Blogger Tips

takot nyeeeeeeeeee...hantu cinooo

Anonymous said... Best Blogger Tips

Cover line terbaekk punyer..ttup dngn khemah siap ltak pasu bnga lg..

Anonymous said... Best Blogger Tips

R.I.P....

Anonymous said... Best Blogger Tips

sekarang semua bodoh. k diam

Anonymous said... Best Blogger Tips

Hahaha..so true..

Anonymous said... Best Blogger Tips

R.I.H......REST IN HELL

syafiQimi_012@yahoo.com said... Best Blogger Tips

X payah la kita gaduh2 ko org x tgk berita ke? Nak ke negara kita jdi mcm selatan tai dh asia barat. Diaorg x damai mcm kita kt malaysia, kita ptut bsyukur.... Bukanye gduh. Sape yg mulakn prkauman ni.... Klau negara ni smuanye mlayu, damai ke?????? Aku rasa klau smua melayu korang akam gduh sesama negeri... Bodohhhhhh....

Anonymous said... Best Blogger Tips

semua org yg racist atas aku pk d sbb kn dye melayu bermaksud dye lh golongan yg trbaek d dunia dn d akhira...ko pk kalo ko hina org dr bangsa dn agame laen ko org yg terpuji dn d jamin syurga ke ??even nabi pon lyn org yg bkn islam secare baek

sudah2 la tu pe yg korg buat tu memperlihat kn org islam melayu ni jahil dn jahat sgt korng sedar x??
itu contoh yg korng nk tunjuk kt bangsa laen??

Anonymous said... Best Blogger Tips

Orang atas tu nape sengal ya Amat.. Ckp kat blog ni mcm la tukar kerajaan tu.. BODOH

sya.ncma.fiq said... Best Blogger Tips

Ape kene mengena tukar kerajaan dgn bunuh diri..ko bingai ker?

sya.ncma.fiq said... Best Blogger Tips

Ape kene mengena tukar kerajaan dgn bunuh diri..ko bingai ker?

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dah bnyk komen2 kat cni..mlas nk ckap apa2 lg sbb smuanya ada..aku hnya nk gelak!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Sesapa yg racist melayu/cina kat atas tu mmg bahalol, cermin kan diri anda dahulu sebelum nak mengata orang lain, bingai betul!

Anonymous said... Best Blogger Tips

wei pukimak..ko org ni btol2 kimak! asal mau tarik pasal bangsa kt sini???

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu cina india. semua bodo!

Anonymous said... Best Blogger Tips

"tepi-tepi..saya dari Unit forensik Bukit Aman..ktorg nak buat keje ni.."

-detektif conan-

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ada bukan melayu ke yang baca blog akustressgilernih? boleh caya ke nih.

Anonymous said... Best Blogger Tips

jangan la gadoh2 kat blog weh nti otak bengap hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Memang bodoh...otak singkat. Tak abis skolah kot.

ANN nuwfaareyhan said... Best Blogger Tips

wow . aku baru jer balek dr TS . lepas ni mesty ade hantu dea =='

Anonymous said... Best Blogger Tips

orang tak sekolah akan gunakan bangsa sebagai point nak gaduh. org trpelajar tak akan guna bangsa sebagai point untuk gaduh, sebab orang trpelajar tau yang semua bangsa adalah sama di sisi Allah. yang mmbezakan hanya ilmu dan amal. ilmu dan amal akan mmbentuk mind setting. mind setting yang rendah kerana tidak ada ilmu. xde ilmu sebab malas belajar. malas belajar munkin disebabkan diri sendiri malas, atau mak bapak yang acuh tak acuh dalam mendidik anak2. melayu ka, cina ka, india mari ka, semua bodoh kalau takde ilmu. kalau dh terbaca komen racist, kita senyap-senyap sudah, tak payah reply racist jugak sebab yang komen tu tak berilmu dan bodoh. kalau kita reply komen racist jugak, lu sama-sama bodoh dan tak berilmu.

Anonymous said... Best Blogger Tips

delete la komen2 yg buleh menimbulkan sensitiviti tu admin...apa la lu mat

Shinee said... Best Blogger Tips

kecian

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha,,,adoi...pasal org mati pun kecoh macam apa...

Anonymous said... Best Blogger Tips

budak tuh dh mati la weh....ak lagi nak tahu apa sbnr yg terjadi dari isu kaum nie...mesti bf dia akn dijadikan suspek utama...

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bangang tu simpan la sikit. Nampak benar cetek akal. Rasis gila.

Anonymous said... Best Blogger Tips

benda macam ni pun jadi issue , hish .. tak faham la manusia ni . ada je benda yang nak digaduhkan . we all human bro don't think like animal !
use your damn brain laa !

syue rayyan said... Best Blogger Tips

Valentine's day tragedy hahahahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Masalahnya bkn bangsa yg perlu diketengahkan tp status "remaja" yg didahulukan. Bangsa apapun kat negara ni ada kes bunuh diri. Kalau hal cinta kenapa sampai bunuh diri........

Anonymous said... Best Blogger Tips

Majoriti bangsa kat dunia ni sapa pulak? Bknkah org Cina yg paling ramai.... Soalnya sapapun kat sini adalah warga negara ni kecuali PATI. Agaknya kalau Melayu yg tergantung kat railing tu ada tak Cina yg nak tolong.... Menyelamatkan nyawa adalah tanggungjawab semua manusia tak kira siapapun.

Anonymous said... Best Blogger Tips

org dh komen baik2, xpyh la bls yg membangkitkn kemarahan.. setiap agama x dilahirkn utk ckp kotor. kta ada kpercayaan msg2. nak gaduh, pg la join WWE ke.. muay thai ke.. ni,,? hina bangsa plak.. x matang lgsung. kesalahan manusia dikaitkn dgn bangsa plak. cm budak2

Ieka Zalikha said... Best Blogger Tips

breaking news~
shared ur link in my blog..
thank you..

http://iekazalikhams.blogspot.com/2013/02/gadis-bunuh-diri-di-berjaya-times-square.html

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymousbtak payah hina melayu lah, ko sendiri tu melayu jugak..tak penah bersyukur, bukannya nak bantu bangsa sendiri, makin dikutuk, and yg pengutuk tu sendiri membodohkan diri dengan dirinya yg bodoh!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ya la awak betul, depa baru je lps sambut tahun baru tup2 jd hal pulak,remaja la ni kena fikir betul-betul. Bab pasangan bf ke gf ke jgnlah sampai buat hal yg tak tentu hala. Hatta dah termengandung pun mintak le nasihat dpd mereka yg arif....

Anonymous said... Best Blogger Tips

So bro semua jgn hina sapa2pun bangsa apapun mmg manusia sering melakukan kesilapan kecuali para Anbiaq yg maksum. Cuba fikir yg kita semua ni (rakyat) yg bergerak ke satu destinasi tuk membangunkan negara ni tp kalau kita asyik bercakar sesama kita (semua rakyat)boleh ke kita mencapai matlamat tu...

Merah summerlisme said... Best Blogger Tips

Pembangkang. ayam mati pun dia kata salah najib.. sengal.

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha..biar dia mati ...bagus la kurang sorg lagi org kafir kat dunia ni.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha, biar dia mati bukan masuk syurga pun...bagus jgk kurang seorg lagi org kafir dlm dunia ni....

Anonymous said... Best Blogger Tips

pasal kuat makan babi la otak jd sengal...babi kat pasar dah habis sbb thn baru cina sbb tu dia ni bunuh diri....bodoh mcm babi...

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Naz betol2!! cina melayu sama jew.. ada yg baik ada yg buruk. xbaik tuduh menudu

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous xde kaitan dgn kerajaan pun kes bunuh diri tu.. adooiiyaii

mazeer mohamad said... Best Blogger Tips

huhuhuhu!

jadikan pengajaran..

NGERI: Remaja Gila Seks Mati Selepas Melancap 40 Kali Sehari!
OMG: REMAJA POTONG KEMALUAN KERANA SERING EREKSI!
SADIS: GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!

Anonymous said... Best Blogger Tips

wah.. jahatnya.. "biar dia mati.. bagus la kurang sorg lg kafir kat dunia ni.." ini kah yg agama kalian ajar.. mensyukuri musibah org lain?..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dah2 xyah gaduh! Peace no war! Aku ada je banyak kawan daro pelbagi banga.. Kita orng xgaduh pun! Siapa yang mengejek bangsa lain nampak sngt x pandai..otak letak kat bontot

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

kau lagi bodoh..klu kau salahkan Kerajaan apasal kau duduk kt Msia tu? Pegi la negara lain. Jgn bongok sgt.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Yg coment dekat sini kebanyakan melayu..yg bergduh pon melayu..yg pasal kes mati ni pon nk salahkan kerajaan.. taksub dgn pegangan politik..then dh lupa agama..bukanye nk tegakkan sistem khilafah..ni pergi bergaduh..kalu gdo dapat pahala xpe..ni dpt dosa..fikirla..tuhan bg otak

Anonymous said... Best Blogger Tips

admin padam je la post ni =-=! haha...

Anonymous said... Best Blogger Tips

sape yang racist sebenarnya?

kalau ada jawatan kosong syarat mesti tahu berbahasa mandarin

Gaji technician di kilang berbeza ikut kaum. melayu gaji rm1350 cina gaji rm2000

so sape yang racist???

Anonymous said... Best Blogger Tips

from the crash impact, the girl possible jump from level 9 or 10.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Macam budak-budak bigaduhh

Anonymous said... Best Blogger Tips

melayu same cina gaduh.. keling dok tepi tepuk tngan...tukaq kerajaan !!! bn babi

Anonymous said... Best Blogger Tips

ko pun mampos masuk neraka sbb menghina! fikir dulu. sblm cakap . x blaja agama ke bingai?

Anonymous said... Best Blogger Tips

ygckp 'tukaq kerajaan ' ni boleh gi mmpos x ? semak ah dgn ko pnye tukaq tukaq tuhh bodoh tahap cipanzi

Zey said... Best Blogger Tips

siapa ada order pizza tadi ? *iklan

Anonymous said... Best Blogger Tips

gile panjang isu nih.xlarat aq nk folow neh.hahahha

Anonymous said... Best Blogger Tips

dah mati nak komplen apa? takziah sudahlah.
tutup kes!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous sama apa bro...ingat melayu tu betul sangat ke? tunggu kiamat bro baru tau who is true..jangan menyesal time tu...

Anonymous said... Best Blogger Tips

adeh ! >,<' pening aku bce korg punye comment. aku nk gelak je sekarang ! hahaha :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...