Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 31 January 2012

Amazing : [Video] Persembahan Violin Jalanan Yang Mantap


Memang terbaek la street performance dalam video ni. Memang stylo dia main violin lagu Secrets oleh One Republic. Aku rasa dia ni patut masuk America's Got Talent. Mungkin berpeluang untuk menang. Tapi sikit je orang bagi duit kat dia. apa-apa pun, dia memang amazing.

Sumber: AsianTown





13 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

1st..yahooo.dpt gak..hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

Giler la performance even tepi jalan pon der kelas.. fuh..

Muhamad Farid Bin Rahmin said... Best Blogger Tips

org tu
wt persembahan mcm ni . . .tak mengharap sgt duit yg org lain bagi tu . .

Anonymous said... Best Blogger Tips

anir hensem

Anonymous said... Best Blogger Tips

Smart!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Anonymous

cilaken

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa nama lagu yg dia main yer..best lak dengar

de.mucci said... Best Blogger Tips

one republic - secret

Anonymous said... Best Blogger Tips

tq geng..

Anonymous said... Best Blogger Tips

makcik letak duit nak baki 2 :18

Anonymous said... Best Blogger Tips

Bryson Andres my mentor!

Anonymous said... Best Blogger Tips

rasa2 nya aku pun nak jga lar wat perfom cam ni kt waterfront kchg.. men recorder pun jd lar.. he..he..he

batrisyia balkisz said... Best Blogger Tips

Terbaek...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...