Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Monday, 30 January 2012

Cun : Neelofa Dan Scha Di Majlis Pelancaran Gincu Dan Wangian Terbaru Avon (5 Gambar)


Seorang ratu cantik, model, usahawan dan kini bergelar duta rangkaian kosmetik Avon terbaharu, Neefola kelihatan lebih sempurna dan menawan dengan bibir merah. Wanita yang baru berusia 22 tahun itu mengakui beliau berterima kasih kepada produk rangkaian gincu terbaharu Avon, Ultra Moisture Rich Rose (UMR).

Gincu UMR daripada Avon, boleh didapati dalam 10 warna menawan iaitu blushing bride rose, rosabella rose, amelia rose, passionate kiss rose, jubilee rose, royal celebration rose, apricot nectar rose, french lace rose, anne’s signature red dan amour rose.



Selain itu, pada Majlis Anugerah Avon tersebut di sebuah hotel di Kuala Lumpur, turut diadakan acara pelancaran haruman Avon dengan penuh gimik. Saat majlis berlangsung, lampu tiba-tiba dipadamkan dan hanya bau haruman mengasyikkan memenuhi ruang dewan.
Ia adalah sebahagian daripada kejutan Avon memperkenal wangian terbaharu daripada koleksi Eternal Migic iaitu Eternal Magic Enchanted yang dibawa dengan penuh glamor. Memilih Scha Al Yahya sebagai duta haruman, dia dibawa ke pentas ala puteri dikelilingi pari-pari.
Kemewahan wangian Eternal Magic Enchanted dapat dirasai daripada sentuhan kayuan cashmere, vanila berkrim dan kasturi yang menjadi asas aura misteri wangian itu.
Didatangkan dalam botol kaca unik dengan penutup gelung lutsinar melambangkan kebebasan sejati, Eternal Magic Anchanted akan berada di pasaran mulai Mac 2012 pada harga RM69.00.



p/s : Dua-dua cun giler.. Mana satu pilihan korang?

Sumber : Here





15 comments:

Anonymous said... Best Blogger Tips

scha :)

hazirah kasimon said... Best Blogger Tips

scha ;)

Anonymous said... Best Blogger Tips

neelofa... merembes :)

Anonymous said... Best Blogger Tips

cutenye scha..;)

Alkisah said... Best Blogger Tips

neelofa wink wink

Anonymous said... Best Blogger Tips

dua2 xplh..xtaula cute kt mane..biase2 je aku tgk..:p

Anonymous said... Best Blogger Tips

neelofa mata die cantik..
scha idung die yg cute..

Anonymous said... Best Blogger Tips

pic da cantik..lawak bertambah lawa TAPI
neeofa KELANTAN>..FUCK KELANTAN...hok!

ben xii said... Best Blogger Tips

neelofa !! fap fap . jizzed

Anonymous said... Best Blogger Tips

neelofa seksi n gedikkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buekkkkk

Anonymous said... Best Blogger Tips

Dua dua....gang bang satu kaliiii!!!

...Juwita Maya... said... Best Blogger Tips

x tahulah nape tapi mata saya tetap tak rasa depa dua org ni cantik. biasa2 cam masyarakat biasa jer..hmph...

Anonymous said... Best Blogger Tips

neelofa sweet..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku nk 2 2..tau la aku ulit diorg

Anonymous said... Best Blogger Tips

neelofa spe ek??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...