Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Thursday, 2 February 2012

Serius : Ini Adalah Hubungan Sosial Masa Kini - Teknologi (10 Gambar)

Ini Adalah Hubungan Sosial Masa Kini - Teknologi
Betulkah? Anda perasaan tak perubahan hubungan sosial manusia sekarang?

 via : biuzzfeed

20 comments:

sera said... Best Blogger Tips

aku benci bile lepak, kwn2 masing2 bce twitter, fb, whatsapp etc. aku serius benci.

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku pun benci benci benci.. aku benci! benci! (mcm dangdut plak daaaa)

izzie izzam said... Best Blogger Tips

bosan !! bile cmnie terjadi .. :(

Anonymous said... Best Blogger Tips

tu xper lagi..bila masa dating awek dok chat dlm phone lg tensen hehehe..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku ska komen anonymous minit 15:43
hahahhahahha.........
i like u
hehehheheh............

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku lagi benci bila tiap2 kali hangout ader jer yg suke check in sana sini guna fb...takder privacy lansung...tau tak yg mak aku ader fb so mmg dier tau aku lepak mn...huh....menci menci!!!

linglong said... Best Blogger Tips

tu ar, beria ajak lepak, sekali order air masing2 jari2 je jalan (hapdet fb, twitter) pe celakanye??

azri said... Best Blogger Tips

aku lagi suke lepak ngn wife aku.rasa dunia ni aman jer.hahahahaha..i love my wife so much!

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku benci korang semua

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku benci dunia hari ini..janji jumpa tpi sepatah harom xberckap..anyway i'm 1st to say 1st..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

@izzie izzam
hyiiii

nurel said... Best Blogger Tips

aku benci kuar dgn kawan yang sebok dgn hp... baik tak yah kuar je... wat org tunggu mcm tunggol je,,,,

AFA said... Best Blogger Tips

ni yg kita cakap sbg menjauhkan yg dekat, mendekatkan yg jauh..

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku stress giler dgn korang punyer komen...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

kalau la kawan aku wat cmni sibuk dgn hp time hang out!! komfem terus aku pnyepak..pastu blah

nur izzati said... Best Blogger Tips

baik tak payah lepak cam gini ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

bila dunia makin MAJU...manusia jadi semakin BISU..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Btol3...

Anonymous said... Best Blogger Tips

hilang mood kot kalo kuar ngan diorang yg berfb n twitter bagai gune fon nie..

Anonymous said... Best Blogger Tips

yer la kan..skrg mmg sume dh canggih..even nk jemput knduri kahwin pun invite pkai fb,twitter n watsoever..tp serius,fb ni ada baik buruknye..so,aku bersyukur..sbb aku n my hubby xde fb,twitter sume ni..jus de email je..haha biarlah org nk kate kolot pun..huu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...