Utama

Utama 2

Geng Stress

TAWARAN HANGAT!!

BANNER UTAMA (728X90) = RM200/ sebulan



BANNER+IKLAN TEKS +ENTRY- RM250/ SEBULAN


REVIEW / ADVERTORIAL - RM50


APA TUNGGU LAGI?? SILA EMAIL


akustress3@gmail.com


Kongsikan Entri Kami

Tuesday, 31 January 2012

Fakta : [Video] Beza Lelaki Dan Wanita Ketika Menggunakan Tandas Awam


Mungkin korang dah pernah tengok video ni. Tapi aku nak share juga. Video ni menunjukkan beza antara lelaki dan wanita ketika menggunakan tandas. Walaupun tak paham apa yang dicakapkan dalam video ni, tapi korang akan paham bile tengok video je. Layan beb.. Lawak pun ade jugak. Hehe


p/s : Awek dalam video macam anak patung beb.. Cun siot.. Hoho

Sumber : Here


26 comments:

Pejuang Kesenian Extreme said... Best Blogger Tips

Ini semua FITNAH!!!
hahaha

Cik.Orked said... Best Blogger Tips

Adoyai..stress..:)

bella said... Best Blogger Tips

sumpah aku xna laki suap pas kua tnds ke..ape ke..pengotor..perghhh t'mnth gax kt sini

fina fento said... Best Blogger Tips

Todiaaa..sampai camtu sekali.

Anonymous said... Best Blogger Tips

macam taylor swift sial !

Anonymous said... Best Blogger Tips

pmpuan mmg pmbersih..jga pnmapilan dri..sbb 2 dlm toilet lme..

Anonymous said... Best Blogger Tips

ala gurl tu kencing x basoh jugak,,hahahah

Anonymous said... Best Blogger Tips

la...cam ni ker laki klo masuk tandas?????

mak ai..pengotor nyer.. lps dr dlm tandas siap ble jilat tangan lg bg rapikan rambut. yakkkk... yg sorg tu pla tangan dh terkene air kencing lap kat baju jer..euwww...

afiek jibriel said... Best Blogger Tips

misteri kenapa perempuan selalu lama dalam toilet terbongkar...lame bebenor nak tggu perempuan ni pergi toilet...beratur panjang gilooo..haha

Anonymous said... Best Blogger Tips

konon pembersih...kencing berak pun xbasuh lap je pakai tissue cam haram!

Anonymous said... Best Blogger Tips

wad der pak..silap aku tngok sbelom makan..


DOWNLOAD MOVIE TERBARU DI SINI-MEDIAFIRE LINK
DOWNLOAD K-DRAMA DI SINI-MEDIAFIRE LINK

Anonymous said... Best Blogger Tips

mcm mne bersih pun pompuan jge last skali kena gak kotor yg x nmpk...hahaha

Anonymous said... Best Blogger Tips

true story! cuma part yang x nak duduk betul2 kat seat toilet tu tipu ler..x sanggup den nak wat camtu..berpeluh la haii

Anonymous said... Best Blogger Tips

alaaaa,,bersih ape mende!!x basuh jgk pmpuan 2!!bodol

Anonymous said... Best Blogger Tips

HAHA !! Pompuan tuu artis laa !!! xD Mmg dowh cantek !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ini cite rollercoaster, channel tvn korea..
kt unifi saluran 181..
best cite ni..

Anonymous said... Best Blogger Tips

hahaha sme la ngn pompuan tu...xnk duduk btl2 kat mangkuk tandas wlupun da simpan tisu..kotor! tp lepas tu kne basuh comel2 kat bawah nti busuk n ade kuman..biar smue bersih..hihi pastu basuh tgn 2 3 kali n lap smpi kering..pastu sapu bedak lg n pakai perfume hehehehe...tgk2 rmbt lg..wahh iklan yg betul!!^^

Anonymous said... Best Blogger Tips

@Pejuang Kesenian Extreme

haha..ni bukan islam mmg la macam ni..tapi perempuan kan suka romantik..nak kena suap selalu..hahahaa..

Anonymous said... Best Blogger Tips

apa2 pun awek tu comel!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

fcuk man..
tipu je nie
hahaha

abdul hadi said... Best Blogger Tips

bohong2..

Anis Nadia said... Best Blogger Tips

lawak oh xD
pompuan melayu x over mcm tu sekali kot? :3

Anonymous said... Best Blogger Tips

gile pengotor org korea

Anonymous said... Best Blogger Tips

pehhh... buat malu laki... aku kalo basuh... basuh lg... yg betul nye jantan tu yg pengotor... kalo seluar aku kene ape2 najis... walaupun x nampak.... mmg terus tukar n basuh... huuhuhuh

Anonymous said... Best Blogger Tips

aku siap basuh lagi tandas tu kalo kotor.... tapi memang ramaipun lelaki perangai cam haram cam tu..

Anonymous said... Best Blogger Tips

mmg laki camtu,tp x sume.aku smpat lg mlancap tgok girl tu.....puas aku

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...